Női országúti kerékpár

Női Triban és Van Rysel országúti kerékpár

Női országúti és gravel kerékpárok

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Női országúti kerékpár Triban Easy, fehér
Legjobb ár-érték arány
Női országúti kerékpár Triban Easy, fehér
159 990 Ft
3 elérhető modell
TRIBAN

Női országúti kerékpár Triban Easy, fehér

(11)
külföldi raktárunkból, 10 nap
Női országúti kerékpár EDR, karbon, tárcsafékes, bordó
Női országúti kerékpár EDR, karbon, tárcsafékes, bordó
799 990 Ft
NŐI GRAVEL KERÉKPÁR GRVL 520
NŐI GRAVEL KERÉKPÁR GRVL 520
369 990 Ft
TRIBAN

NŐI GRAVEL KERÉKPÁR GRVL 520

Jelenleg nem elérhető online
3.8/5 értékelés 11 áruházban és online leadott véleményből

Női kerékpár választék a Decathlonban

Vannak akik azt gondolják, egy női kerékpár semmiben nem különbözik a férfitől, esetleg a színe más. Korábban elterjedtek az alacsony vázas MTB kerékpárok nőknek, de minden egyéb alkatrészei megegyeztek a magasépítésűvel. Egy női biciklinek azonban több ponton is alkalmazkodnia kell a nők testfelépítéséhez, morfológiájához. A hölgyeknek általában rövidebbek a lábszáraik, szélesebb a csípőjük, kecsesebb testűek a férfiaknál. Tehát a kerékpárnak illeszkednie kell testük arányaihoz.

A NYEREG TULAJDONSÁGAI

A női kerépárok speciális NŐI NYEREGGEL vannak felszerelve. Mivel a hölgyek medencéje szélesebb, szélesebb nyerget igényelnek, mely formája jól illeszkedik a női medence morfológiájához. Általában 0,5 vagy 1 cm-rel magasabb a nyereg orra és gélesek, hogy hosszabb kerékpározáshoz is kényelmesek legyenek. Ahhoz, hogy kényelmesen ülj a kerékpáron elengedhetetlen a komfortos nyereg.

FELHASZNÁLÁSTÓL FÜGGŐ RÉSZLETEK

A felhasználás célja erősen befolyásolja, milyen kerékpárra van szükséged. Ha azért bringáznál, hogy jobban érezd magad, megőrizd az egészséged, rövidebb kerékpárt válassz, amelyen nem kell nagyon előre dőlnöd. Ha pedig a kondíciód megőrzésén túl fontos a teljesítmény növelése, hosszabb kerékpárt válassz, melyen az ülés pozíció lehetővé teszi a intenzív tekerést. A vékony gumiabroncsok gördülési ellenállása kisebb, de a tapadásuk is. Akkor válaszd, ha nem térsz le az aszfaltról. A ballonosabb, mintás gumik előnye pedig földútón, erdei ösvényeken érezhető. Gondolj a kiegészítőkre, ha mindennapos közlekedésre használod a sárvédő alapfelszereltség, egy kosár alkalmas bevásárlásokhoz, túráknál pedig kisebb nagyobb váztáskákra lehet szükséged. Egyre többet használunk GPS, aktivitást mérő applikációkat, melyhez a mobileszköznek a kormányon kell lennie, arra alkalmas konzollal.

NŐI TÚRAKERÉKPÁR

A trekking kerékpárok az egyetlen olyan kategóriánk, ahol nem különülnek el teljesen a modellek. Ezek a vázak annyira kényelmesek, hogy bátran kijelentjük, uniszex vázakkal vannak építve. Ha női cross kerékpárt keresel, válaszd a neked tetsző színben Riverside modelljeinket.

Női MTB kerékpár

Hobbi kategóriában mind a hagyományos, mind a női elektromos mountain bike-ok a fent említett tulajdonságokkal vannak megépítve. Fontos szempont szokott lenni, hogy teleszkópos női kerékpárt válasszunk, de más kategóriában is találunk erre megoldást, ami felhasználástól függően jobban illeszkedhet igényeidhez.

Női országúti kerékpár

Országúti kategóriában egyre több speciális női modellünk elérhető, folyamatosan bővítjük ezt a választékon. Csapatunkban elhivatott női mérnökök dolgoznak azon, hogy ezek a kerékpárok is a legjobban illeszkedjenek a nem igényeihez. Ha női fitnesz kerékpárt keresel, itt találod őket, egyenes kormánnyal.

Női városi kerékpár

Ez a szegmens inkább színekben, mint technikailag különbözik a férfi kategóriától, mégis nagyon változatos. Ebben a termékcsaládban található női kerékpár 26-os kerékmérettel, XS-es klasszikus városi (holland) vázzal. Elops márkánk viszont minden stílust lefed, ezért bátran ajánljuk új LD fantázianevű kerékpárjainkat, kifejezetten ingázáshoz. De ugyanebben a kategóriában találhatóak női fixi stílusú kerékpárok, melyeket gyárilag szabadonfutóval árulunk, de a kerék megfordítható és fix fogaskerékkel szerelhető. Ingázóknak ajánljuk még az összecsukható kerékpárjainkat, melyek között agyváltós modell is található.

Női pedelec kerékpár

A már említett trekking, MTB, országúti és városi felhasználásra szegmentált választékban elektromos kivitelek is megbújnak. Meghosszabbíthatóak vele a megtett távok, könnyebben mászhatod meg emelkedőket vagy megóvnak az izzadástól, ha munkába járásra használnád őket..

Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás