Elektromos trekking kerékpár

Elektromos trekking kerékpárok

Elektromos trekking kerékpárok

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
4.7/5 értékelés 75 áruházban és online leadott véleményből

TREKKING KERÉKPÁR, KIRÁNDULÓ KERÉKPÁR, TÚRA KERÉKPÁR

KERÉKPÁRTÚRA, EGY SPORT MINDENKINEK!Szeretnél a barátaiddal, családoddal aktív pihenést tölteni a szabadban vagy felfedezni új vidékeket? Egy trekking kerékpárra lesz szükséged!Riverside kerékpárral kényelmesen tekerhetsz aszfalton vagy földúton, közben pedig gyönyörködhetsz a panorámában szereteiddel. Könnyú túrakerékpárok kényelmes geometriával, egytányéros hajtóművel az egyszerű kezelhetőség érdekében.Nem tudod hol kellene kezdeni? Íme néhány ötlet:

1. Velencei-tó kör (33km)

Nagyobb tavaink közül ez a legrövidebb kör Magyarországon. Gyerekekkel is teljesíthető fél napos program, de a sok látnivaló miatt akár hosszabb is lehet. Pákoznál egy rövid, de hirtelen emelkedőn kívül nem kell szintre számítani. Ugyanitt illetve a Dinnyés és Pákozd közötti úton kell forgalomra számítani.


2. Tisza-tó kör (70 & 95 km)

Családoknak a rövidebb kört javasoljuk, mert végig autósforgalomtól mentes kerékpárúton biciklizhetünk a táj pedig gyönyörű. A strandokon végig haladva töbször is lehetőségünk van megállni egy-egy frissítőre,a déli oldalon számítani kell arra, hogy egy hosszabb szakaszon csak a végtelennek tűnő töltésen haladunk megállók nélkül. A sportosabb ambíciókkal érkezők viszont Tiszafürednél ne Poroszló felé vegyék az irányt, hanem irány Tiszabábolna. Errefelé megszűnik a kerékpárút és főútvonalon vagy földúton közlekedünk.Cross country MTB-t akkor válassz, ha a sebesség és teljesítmény megszállottja vagy. XC mountain bike-jainkkal bátran nevezhetsz versenyekre is. Mivel számít a technikaiság, karbon vázas MTB-t is választhatsz 27,5” vagy 29” kerékkel.


3. Balaton kör (206 km)

Hallottál már a Balaton kiskörről? Ha úgy érzed még nem készültél fel egy több mint kétszáz kilométeres kerékpár túrára, ezt az utat neked találták ki. Mindent megkapsz, amit a Balaton szépsége nyújthat, Tihany, Balatonfüred, komp, balatoni strandok.Szántós és Tihany között "rövidít" az út, itt figyelj a komp menetrendjére. Ha viszont több napos bringatúrát tervezel, akár 3-4 napot is eltölthetsz azzal, hogy körbe kerékpározod a Balatont. Ebben az esetben már érdemes nem csak a Riverside, hanem az Elops Hoprider modelljeinket is megnézned. 

Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás