Bikepacking kerékpár

Riverside bikepacking kerékpár

Fedezd fel új bikepacking kerékpár választékunkat

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
TÚRAKERÉKPÁR RIVERSIDE TOURING 520
Legjobb ár-érték arány
TÚRAKERÉKPÁR RIVERSIDE TOURING 520
299 990 Ft
RIVERSIDE

TÚRAKERÉKPÁR RIVERSIDE TOURING 520

(1)
külföldi raktárunkból, 10 nap
Túrakerékpár RIVERSIDE TOURING 900
Legjobbra értékelt
Túrakerékpár RIVERSIDE TOURING 900
499 990 Ft
RIVERSIDE

Túrakerékpár RIVERSIDE TOURING 900

(1)
külföldi raktárunkból, 10 nap
TÚRAKERÉKPÁR RIVERSIDE TOURING 920 SCHWALBE THUNDER BURT GUMIKKAL
Legjobbra értékelt
TÚRAKERÉKPÁR RIVERSIDE TOURING 920 SCHWALBE THUNDER BURT GUMIKKAL
579 990 Ft
4.7/5 értékelés 5 áruházban és online leadott véleményből

TREKKING KERÉKPÁR, KIRÁNDULÓ KERÉKPÁR, TÚRA KERÉKPÁR

KERÉKPÁRTÚRA, EGY SPORT MINDENKINEK!Szeretnél a barátaiddal, családoddal aktív pihenést tölteni a szabadban vagy felfedezni új vidékeket? Egy trekking kerékpárra lesz szükséged!Riverside kerékpárral kényelmesen tekerhetsz aszfalton vagy földúton, közben pedig gyönyörködhetsz a panorámában szereteiddel. Könnyú túrakerékpárok kényelmes geometriával, egytányéros hajtóművel az egyszerű kezelhetőség érdekében.Nem tudod hol kellene kezdeni? Íme néhány ötlet:

1. Velencei-tó kör (33km)

Nagyobb tavaink közül ez a legrövidebb kör Magyarországon. Gyerekekkel is teljesíthető fél napos program, de a sok látnivaló miatt akár hosszabb is lehet. Pákoznál egy rövid, de hirtelen emelkedőn kívül nem kell szintre számítani. Ugyanitt illetve a Dinnyés és Pákozd közötti úton kell forgalomra számítani.


2. Tisza-tó kör (70 & 95 km)

Családoknak a rövidebb kört javasoljuk, mert végig autósforgalomtól mentes kerékpárúton biciklizhetünk a táj pedig gyönyörű. A strandokon végig haladva töbször is lehetőségünk van megállni egy-egy frissítőre,a déli oldalon számítani kell arra, hogy egy hosszabb szakaszon csak a végtelennek tűnő töltésen haladunk megállók nélkül. A sportosabb ambíciókkal érkezők viszont Tiszafürednél ne Poroszló felé vegyék az irányt, hanem irány Tiszabábolna. Errefelé megszűnik a kerékpárút és főútvonalon vagy földúton közlekedünk.Cross country MTB-t akkor válassz, ha a sebesség és teljesítmény megszállottja vagy. XC mountain bike-jainkkal bátran nevezhetsz versenyekre is. Mivel számít a technikaiság, karbon vázas MTB-t is választhatsz 27,5” vagy 29” kerékkel.


3. Balaton kör (206 km)

Hallottál már a Balaton kiskörről? Ha úgy érzed még nem készültél fel egy több mint kétszáz kilométeres kerékpár túrára, ezt az utat neked találták ki. Mindent megkapsz, amit a Balaton szépsége nyújthat, Tihany, Balatonfüred, komp, balatoni strandok.Szántós és Tihany között "rövidít" az út, itt figyelj a komp menetrendjére. Ha viszont több napos bringatúrát tervezel, akár 3-4 napot is eltölthetsz azzal, hogy körbe kerékpározod a Balatont. Ebben az esetben már érdemes nem csak a Riverside, hanem az Elops Hoprider modelljeinket is megnézned. 

Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás