Kerékpárszállító

Kerékpárszállítók

Kerékpár szállító eszközök gépjárműre

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Rendszámtábla és jelzőlámpa tartó Rack'n Ride
Utolsó darabok
Rendszámtábla és jelzőlámpa tartó Rack'n Ride
21 990 Ft −18%
17 990 Ft
*2021. 05. 05.-től, a készlet erejéig
Védőszivacs kerékpárszálllítóhoz
Legjobb ár-érték arány
Védőszivacs kerékpárszálllítóhoz
2 390 Ft
4.3/5 értékelés 259 áruházban és online leadott véleményből

KERÉKPÁRSZÁLLÍTÓ, MEGOLDÁSOK KERÉKPÁR SZÁLLÍTÁSÁRA

Vakációra mennél kerékpároddal, kirándulnál kerékpárral messze a város zajától vagy csak egy kevésbé forgalmas helyről indulnál kerékpározni?Egy kerékpárszállító elengedheteten felszerelés lesz a kerékpár biztonságos szállításához. Praktikus, mert a megfelelően kiválasztott kerékpárszállítóval nem kell átalakítanod vagy trükkösen megpakolnod gépjűrműved.Nincs többé lehajtott hátsó ülés, összekoszolódott csomagtér tálca és a szokássá vált kocsitakarítás minden hétvégi bringázás vagy nyaralás után.A Decathlonnál olyan választékot alakítottunk ki, mely többféle megoldást is nyújt Btwin, Montblanc vagy Thule márkákból.Három típiust különböztetünk meg:
HÁTSÓ AJTÓRA SZERELHETŐ KERÉKPÁRSZÁLLÍTÓ, ferdehátú autókra való kerékpártartóA csomagtartóra szerelhető kerékpárszállító hevederekkel rögzül a gépjárművön. Ez a legelterjettebb és a legolcsóbb megoldás. Ebben az esetben nagy figyelmet kell fordítani az autó és a szállító kompatibilitására. Egyes termékeket nem is egyszerű elsőre felszerelni, de amint beállítottad a saját járművedhez legközelebb már könnyedén fog menni. A szállítható súly és kerékpárok száma limitált.
MINDENKÉPP ELLENŐRIZD A KOMPATIBILITÁST.


VONÓHORGOS KERÉKPÁR SZÁLLÍTÓ, VONÓHOROGRA SZERELHETÓ KERÉKPÁRTARTÓ

A vonóhorogra szerelhető szállítók gyorsan és könnyen felszerelhetőek, viszont ez a rendszer a legdrágább mindhárom közül. Több, akár 4 db kerékpár is szállítható teljes biztonságban, különböző kiegészítőkkel bővíthető, pl. rámpával elektromos kerékpárokhoz. Széles választékot találsz Thule kerékpárszállítókból.


TETŐCSOMAGTARTÓRA SZERELHETŐ KERÉKPÁRSZÁLLÍTÓ

A nevéből is egyértelmű, ez a rendszer az autó tetőcsomagtartóján rögzül, tehát tetetősínre is szükséged van. Ezt a rendszert is könnyű felszerelni, viszont számolnod kell a jármű így elért magasságával hidakon, aluljárókban, parkolóházakban az utazásod során. Ezt a megoldást nem javasoljuk elektromos kerékpárokhoz, mert nagy súlyt kell fej fölé emelni. A tetőre szerelhető szállítók a legolcsóbbak ezek közül, de növeli a fogyasztást és a menetzajt is.

Amennyiben kerékpárszállítót vásárolsz mindenképp tájékozódj az éppen hatályos jogszabályokról amelyek előírják a túlnyúlást, a rendszámtábla és a világítás láthatóságát.Mi örömmel segítünk, és minden felmerülő kérdésedre válaszolunk, keresd ügyfélszolgálatunkat!

Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás