Kerékpáros cipő, kamásli

Női és férfi kerékpáros cipő, kamásli

KAMÁSLI KNIT, SÁRGA
KAMÁSLI KNIT, SÁRGA
6 990 Ft
GIRO

KAMÁSLI KNIT, SÁRGA

(1)
külföldi raktárunkból, 10 nap
Kerékpáros kamásli, 100-as, fekete
Utolsó darabok
Kerékpáros kamásli, 100-as, fekete
4 990 Ft −34%
3 290 Ft
*2021. 01. 29.-től, a készlet erejéig
Kamásli S3100X NPU+, neon sárga
Utolsó darabok
Kamásli S3100X NPU+, neon sárga
11 990 Ft −8%
10 990 Ft
*2021. 07. 22.-től, a készlet erejéig
SHIMANO

Kamásli S3100X NPU+, neon sárga

(4)
Jelenleg nem elérhető online
Lábujjvédő T1100R
Lábujjvédő T1100R
6 990 Ft
BERTIN

Lábujjvédő T1100R

Jelenleg nem elérhető online
3.1/5 értékelés 66 áruházban és online leadott véleményből

KÖNNYŰ ÉS TELJESÍTMÉNY ORIENTÁLT CIPŐK

A kerékpáros cipőknek több elvárásnak is meg kell felelniük, hogy ideálisak legyenek egy sportoló számára vagy éppen neked. Két alapvető feladatuk van ezeknek a speciális cipőknek. Az egyik a pedálozási erő hatékony átvitele a pedálra, és mindeközben megfelelő kényelem nyújtása akár több órán keresztül. Mivel a DECATHLONnál fontosnak tartjuk mind a hobbi, mind a versenyszerű felhasználóink elvárásait, széles választékkal rendelkezünk.

KÜLÖNBÖZŐ IGÉNYEKRE TERVEZETT CIPŐK

A tervezési folyamaton átment cipők tökéletes lábtartást nyújtanak. Ennek köszönhetően nincs több erőveszteség! A fájdalmas bemelegítés csupán egy rossz emlék marad. A tervezéstől a tesztelésen át a felhasználásig bevonunk profi sportolókat és tanácsadókat. A 100% karbon "" Made in Italy "" talp nagyszerűen szellőzik és rendkívül merev, garantált a megfelelő erőátvitel.

KERÉKPÁROS CIPŐINK ELŐNYEI

Mivel erőfeszítés során előfordulhat sérülés, nagyon fontos a megfelelő lábtartás. Ezért találsz a választékunkban olyan cipőt is, amely 2-2 Boával rendelkezik. Így tökéletesen beállíthatja saját lábára viselője. A súly szintén egy másik tényező a teljesítmény és kényelem garantálásához. A szellőzést nagyra értekelik az országúti kerékpárosok, olyan jó érzés egy jól szellőző cipőt viselni, hogy legszivesebben az irodába is azzal mennél.Ha sétálni is akarsz a cipőben, mert csak kerékpáros kirándulást tervezel és nem kemény edzést, válassz MTB kerékpáros cipőit SPD stoplival elérhető áron. Belépő szintű cipőink is több színben elérhetőek, így nem csak férfi de női kerékpáros cipőt is találsz MTB vagy országúti kompatibilitással.

Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás