Kerékpár computer, GPS, telefontartó

Kerékpár computer, GPS, kilométeróra, telefontartó

Szerezz be egy GPS-t és kövesd megtervezett útvonalaidat, versenyezz barátaiddal vagy csak mérd a sebességed és a megtett távolságot.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Lítium elem CR2032 kerékpáros computerhez, 2 db
Legjobb ár-érték arány
Lítium elem CR2032 kerékpáros computerhez, 2 db
990 Ft
Egységár 495 Ft/egység
500 okostelefon tartó, fekete
500 okostelefon tartó, fekete
2 990 Ft
2 elérhető modell
BTWIN

500 okostelefon tartó, fekete

(114)
akár 2 nap
3.8/5 értékelés 567 áruházban és online leadott véleményből

KERÉKPÁROS COMPUTER KIVÁLASZTÁSA

Mérd teljesítményed kerékpárs computerrel. Modelltől függően számos funkció áll rendelkezésedre, a teljes megtett távolságtól az átlagos sebességig. Akár egyszerű, akár több funkcióval rendelkezik, a kerékpáros computer rendkívül hasznosnak bizonyulhat sportolásaid, valamint munkába járás és hétvégi kirándulások során.Három különböző típusú kerékpáros számítógép közül lehet választani, beleértve a vezetékes, vezeték nélküli és GPS változatokat is, a kívánt funkcióktól és a megjelenített információk pontosságától függően, és minél magasabb az ár, annál több a funkció érhető el (aktuális sebesség, átlagos sebesség, maximális sebesség, pillanatnyi sebesség, magasság, szintemelkedés, pulzus, több kerékpár használata, adatelemzés stb.).

Vezetékes kerékpáros computerek

Nagy általánosságban a vezetékes computerek a belépő szintű modellek, ahol a sebességmérő mágneses érzékelőhöz van csatlakoztatva. Megjelennek az alapvető információk, például az aktuális sebesség, a megtett távolság és az idő. A vezetékes modellek olcsóbbak, mint a vezeték nélküliek, és több mint elegendőek alkalmi kerékpározáshoz és a városban történő használathoz. KERÉKPÁROS GPS-EKA klasszikus kerékpáros computerek a kerékpárra szerelt kis érzékelővel működnek a sebesség, a távolság és a szintkülönbségek mérésére. A GPS-es modellek műholdas kapcsolatot használnak, ez a rendszer sokkal megbízhatóbbá és pontosabbá teszi a mérést.A GPS eszközök további előnye, hogy előre megtervezheted útvonalaid, ezután csak a track-et kell követned. Nagyon hasznosak lehetnek ismeretlen területen vagy egy kereszteződésben, amikor nem tudod merre kell fordulni. Hátrányuk, hogy a GPS-készülékek kicsit nagyobbak, nehezebbek és jóval drágábbak mint a hagyományos kerékpáros computerek.

Vezeték nélküli computerek

A vezeték nélküli "bicikli sebességmérők" egyik előnye, hogy nagyon könnyen felszerelhetők. Ezenkívül könnyebb áttelepíteni kerékpárról kerékpárra. Ez a fajta kerékpáros computer különösen alkalmas moutain bike-okra, mert például az ágak, gallyak nem akadhatnak bele a kábelbe.

KERÉKPÁROS GPS-EK

A klasszikus kerékpáros computerek a kerékpárra szerelt kis érzékelővel működnek a sebesség, a távolság és a szintkülönbségek mérésére. A GPS-es modellek műholdas kapcsolatot használnak, ez a rendszer sokkal megbízhatóbbá és pontosabbá teszi a mérést.A GPS eszközök további előnye, hogy előre megtervezheted útvonalaid, ezután csak a track-et kell követned. Nagyon hasznosak lehetnek ismeretlen területen vagy egy kereszteződésben, amikor nem tudod merre kell fordulni. Hátrányuk, hogy a GPS-készülékek kicsit nagyobbak, nehezebbek és jóval drágábbak mint a hagyományos kerékpáros computerek.

Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás