Kategóriák kihagyása Kategóriák kihagyása
Szűrők kihagyása
Szűrők

Matrac pumpa, elektromos matrac pumpa

4.5/5 értékelés 379 áruházban és online leadott véleményből

A MEGFELELŐ PUMPA MINDEN MATRACHOZ

Végre megtaláltad a megfelelő matracot? Akkor jó, ha van egy jó pumpád hozzá. Éppen ezért kínálatunkban mindenki számára van megfelelő pumpa. Legyen szó lábpumpáról, kézi pumpáról vagy az elektromos matrac pumpáról.

ELEKTROMOS MATRAC PUMPA

Weboldalunkon többféle elektromos matrac pumpa is megtalálható. Van olyanunk, amelyik akkumulátoros matrac pumpa, ezért nem igényel hálózati áramot a felfújás során. Ennek a kényelemnek köszönhetően soha nem függ a hálózati áramtól, de ha a matrac pumpa lemerült, ismét várnod kell, amíg teljesen feltöltődik. Létezik olyan pumpa is, amely csak hálózati áramról működik. Ezenkívül a Decathlon rendelkezik saját elektromos matrac pumpával, amely vezeték nélkül és hálózati áramról is használható. Ez azt jelenti, hogy nem kell újra megvárnod, amíg az elektromos matrac pumpa feltöltődik, hanem egyszerűen bedughatod a matrac pumpát a hálózatba, és ott folytathatod, ahol abbahagytad.

MATRACOT VÁSÁROLNÁL PUMPÁVAL?

Ismered a beépített pumpával ellátott matracokat? A Decathlonnál ugyanis beépített lábpumpával ellátott matracot kínálunk. Ez azt jelenti, hogy ennek a pumpával ellátott matracnak a felfújásához nincs szükség áramra. Mindössze 1,5 percre van szüksége ahhoz, hogy a beépített lábpumpával megfelelő keménységet adjon a matracnakk.

VÁSÁRLÁS

Ha még nem vagy biztos benne, melyik lenne a számodra legjobb matrac fújó szerkezet, akkor látogass el a hozzád legközelebb eső áruházunkba, és nézd meg élőben is a termékeket! Így el tudod majd dönteni, hogy megfelelő-e a kiválasztott matrac pumpa. De természetesen lehetőséged van a matrac pumpát, elektromos pumpát online, a webshopban is megrendelni, ahogy kényelmesebb. Ha pedig meggondolnád magad, 365 napon belül kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát, ha még nem használtad.
Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás