Kemping matrac

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Szűrők kihagyása
Szűrők
Ár
Ecodesign
19 990 Ft -25%
14 990 Ft
*2023. 03. 21.-től, a készlet erejéig
11 990 Ft
19 990 Ft
17 990 Ft
14 990 Ft
24 990 Ft
Ecodesign
24 990 Ft -20%
19 990 Ft
*2023. 03. 21.-től, a készlet erejéig
Ecodesign
21 990 Ft
19 990 Ft
4.2/5 értékelés 792 áruházban és online leadott véleményből

FELFÚJHATÓ MATRAC SÁTORBA ÉS OTTHONRA

A felfújható kemping matrac rendkívül népszerű a kempingezők körében, hiszen a valódi ágy kényelméhez hasonló alvásélményt biztosít. További előnye, hogy otthoni használatra felfújható vendégágyként is használható. A Decathlon felfújható matrac kínálatában találhatsz egy- és kétszemélyes kemping matracokat, valamint speciális túrázáshoz kifejlesztett modelleket is, amelyek extra hőszigetelő képességgel rendelkeznek.

HAGYOMÁNYOS, FELFÚJHATÓ ÁGYNAK HASZNÁLHATÓ KEMPING MATRACOK

A hagyományos felfújható matracok felszíne bársonyos tapintású, vastagságuknak köszönhetően pedig nagyon kényelmesek.A maximális kényelem érdekében a Quechua matracokat több tesztnek is alávetjük, ahol vizsgáljuk a teljesítményüket, de a tartósságukat is. A legtöbb felfújható matrac kézi-, láb-, és elektromos pumpával is használható, kivéve a gyorsszeleppel felszerelt modelleket, amelynél nem alkalmazható az elektromos pumpa. A felfújható ágyaknál mindig feltüntetjük az ajánlott nyomást, ezért érdemes nyomásmérővel felszerelt pumpát használni.Extra tipp: ha a pumpán nincs nyomásmérő, ülj rá a matracra, és ha a fenekeddel érzed a talajt, akkor megfelelő a nyomás. Így, amikor majd ráfekszel a matracra, kellemesen felveszi majd a tested formáját.A hagyományos felfújható matracok ugyanakkor nem rendelkeznek extra hőszigetelő képességgel, így nem védenek akkora mértékben, amikor hideg a talaj. Hűvösebb időben ajánlott alájuk extra polifoamot teríteni. A felfújható matracok javíthatóak, a huzatban vagy dobozban találsz 1 db javítókészletet, de később külön is megvásárolhatod azt.

Huzat felfújható matrachoz

A hagyományos felfújható ágyakhoz elérhető mosógépben mosható huzat is, amely extra kényelmet biztosít és csökkenti a forgolódás közben keletkező zajt. A huzatot félig leengedett vagy felfújt állapotban húzd rá a matracra, majd fújd fel a kívánt keménységre!

FELFÚJHATÓ SÁTOR MATRACOK TÚRÁZÁSHOZ

Túrázáshoz speciális, szájjal felfújható sátor matracokat fejlesztettünk ki, amelyek ultrakönnyűek és kis helyen, akár hátizsákban is elférnek. Tökéletesek túra- vagy bivaksátorban történő használatra is, ráadásul extra hőszigetelést biztosítanak. Felületük pedig csúszásgátló szilikon rátétekkel van ellátva, így a hálózsák nem csúszkál rajtuk. A felfújható matracok túrázáshoz visszaáramlást gátló dupla szeleppel készülnek, a matrac keménysége az IN szeleppel szabályozható. Fontos ugyanis, hogy a matrac ne legyen túl kemény, a túl kemény matrac nem kényelmes. A túrázáshoz tervezett kemping matracok hőtartását és hőszigetelését az ASTM FF3340 szabvány szabályozza. Ezért minden sátor matracnál megadtuk az R-értéket, ami megmutatja, milyen évszakban használható a matrac.
  • 0-1,9 közti R-érték: kizárólag nyáron használható;
  • 2-3 közti R-érték: nyáron, tavasszal és ősszel is használható;
  • 3-4 közti R-érték: mind a 4 évszakban használható;
  • 4,5 feletti R-érték: télen, extrém időben is használható a matrac ;
A túrázásnál minden extra gramm számít, ezért ezeket a matracokat érdemes a testalkatnak megfelelően kiválasztani. Minden túrázóra gondoltunk: kínálatunkban éppen ezért elérhető sátor matrac S-XL méretig.

VÁSÁRLÁS

Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik felfújható matrac lenne számodra az ideális, látogass el a hozzád legközelebb eső Decathlon áruházba, ahol munkatársaink szívesen segítenek neked. De természetesen otthonról, online is megrendelheted a kiválasztott modellt.

Ajándéknak szánod?

Ajándékozd a sport örömét!

Ajándékkártya vásárlás