Kemping matrac, önfelfújó matrac

Kategóriák kihagyása Kategóriák kihagyása
4.2/5 értékelés 1343 áruházban és online leadott véleményből

KEMPING MATRAC:: EGY NÉLKÜLÖZHETETLEN KEMPINGESZKÖZ

Akár többnapos, akár rövid kempingezésről van szó, az alvás kérdése általában elsődleges fontosságú. A vadonba tett kirándulás után egy kényelmes éjszakát szeretnél eltölteni? Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhasd ki a szabadtéri kirándulásokból, a Decathlon matracok egész választékát tervezte meg, hogy optimális alvásminőséget biztosítson neked. Így élvezheted a szabadban tett kirándulások örömét anélkül, hogy az alvás rovására menne bárhol is légy..

EGY MATRAC MINDEN KÉNYELME

Bár a kemping matracokat gyakran kényelmetlen hordozni sok helyet foglalnak ezért ha helyet szeretnél megtakarítani a poggyászában, választhat önfelfújó matracot s így megkönnyítheted a szállítását. Ezenkívül elérhető egyszemélyes és kétszemélyes önfelfújó matrac is.

ÖNFELFÚJÓ MATRAC

Az önfelfújó matrac vízálló felületét egy nyitott cellás habhoz ragasztják, amelyben a levegő kering. Amikor kihajtod a matracot, felveszi formáját és vastagságát és levegővel tölti meg magát. Viszont a száddal kell befejezned a felfújást a kívánt nyomásra.Az önfelfújás többé-kevésbé érezhető figyelve a matrac vastagságát. Eltérő vastagságú és méretű matracokat találsz. Egyszemélyestől a kétszemélyes önfelfújó matracig.

VÁSÁRLÁS

Ha még nem vagy biztos benne, melyik lenne a számodra legjobb kemping matrac vagy önfelfújó matrac akkor látogass el a hozzád legközelebb eső áruházunkba, és nézd meg élőben is a termékeket! Így el tudod majd dönteni, hogy megfelelő-e a kiválasztott matrac. De természetesen lehetőséged van a matracokat online, a webshopban is megrendelni, ahogy kényelmesebb. Ha pedig meggondolnád magad, 365 napon belül kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát, ha még nem használtad.
Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás