Kempingsátor

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
media description
A jó mégjobb lett!
129 990 Ft -7%
119 990 Ft
*Promóció időtartama: 2023. 05. 25.-2023. 09. 01., vagy a készlet erejéig
QUECHUA

Családi kempingsátor, felfújható - Air Seconds 4.1

(158)
4.4/5 értékelés 2825 áruházban és online leadott véleményből

A DECATHLON KEMPING SÁTRAI

Eldőlt, hogy a szabadnapokat vagy a nyaralást kempingben fogod élvezni! Egyedül, barátokkal vagy családdal, a lehető legjobb körülmények között készülsz a kalandra. Ehhez megfelelő felszerelésre van szükség. Az első és legfontosabb a kempingsátor amire szükséged lesz akár Magyarországon, akár külföldön, a tengerparton, egy tó mellett nyaral. A megfelelő választáshoz számos kritériumot kell figyelembe vennie, ezért a Decathlonnál mi segítünk a választásban.

KEMPING SÁTOR

MILYEN KEMPING SÁTORT VÁLASSZ?

Bár a kemping sátor kiválasztása egyszerűnek tűnhet, mielőtt kiválasztanád a számodra legjobb sátrat, érdemes átgondolni a következő szempontokat:
  • Hány ember fog aludni benne?
  • Milyen a felállítási szerkezete
  • Van-e valamilyen extra felszereltsége?
A Decathlonnál számos különböző, kifejezetten kempingezésre tervezett sátor található. Ha a könnyebb utat kedveled, a Quechua 2 Seconds Easy sátrainknak biztosan tetszeni fognak. Ha haverokkal esetleg családdal ugrasz ki egy kempingezésre akkor a családi kempingsátrak lesznek a megfelelő választás. Néhányuk Fresh & Black technológiánkkal rendelkezik a hűvös, sötét éjszakák érdekében. Az időmegtakarítás érdekében felfújható sátraink is megfontolandó opciót jelentenek. Ha te szeretnéd felállítani a sátrát, akkor olyan sátrat válassz, amelyiknek van rúdazata. Ezek a kemping sátrak 2 és 8 személyes méretben állnak rendelkezésre melyek akár már családi kemping sátraknak is hívhatunk.

LEGYEN A TECHNOLÓGIA ÉLVONALÁBAN A DECATHLONNAL

A Decathlon kemping sátrak széles választékát fejlesztettük ki, különböző és egymást kiegészítő technológiákkal: a Fresh & Black, vízszigetelés a rossz időjárás ellen és ellenállás az átlagosan 50 km/h-s széllel szemben, szúnyoghálóink védenek a betolakodók ellen Sátrainkat úgy terveztük, hogy megfeleljenek minden igényének, valamint az időjárásnak.

Ajándékozd a sport örömét!

Ajándékkártya vásárlás