Kempingasztal, szekrény

Kemping asztal, kemping szekrény

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Univerzális sátorzseb kempingsátorhoz vagy nappalihoz 6 zsebbel
Ecodesign
Univerzális sátorzseb kempingsátorhoz vagy nappalihoz 6 zsebbel
3 490 Ft
Pohártartó kempingezéshez
Legjobb ár-érték arány
Pohártartó kempingezéshez
2 490 Ft
Kempingasztal MH100, kék
Kempingasztal MH100, kék
6 990 Ft
QUECHUA

Kempingasztal MH100, kék

(351)
Jelenleg nem elérhető online
4.6/5 értékelés 766 áruházban és online leadott véleményből

KEMPING ASZTAL

A kempingezés azt jelenti, hogy olyan nyaralást választasz, amely lehetővé teszi, hogy újra kapcsolatba kerülj a természettel, miközben élvezheted a kellemes nyaralást Míg a megfelelő alvófelszerelés, például sátor vagy hálózsák kiválasztása elengedhetetlen, a kemping asztal és kemping szekrény is kulcsfontosságúak, különösen, ha hosszabb ideig maradunk. A kemping szekrények biztosítják a megfelelő tárolóhelyet annak érdekében, hogy minden egyes kiránduláson megfelelő felszereléssel rendelkezz.

A TE IGÉNYEIHEZ IGAZÍTOTT KEMPING ASZTALOK ÉS SZEKRÉNYEK

Ha többnapra megyünk, feltétlenül át kell gondolni az étkezés megszervezését. Elsődleges feladatunk, hogy segítsünk neked olyan konyhai terület kialakításásban, ahol elkészítheted legjobb receptjeit, miközben a kemping szekrényedben tárolhatod a hozzávalókat. Különböző méretű és formátumú összecsukható kemping asztalokat és szekrényeket találsz.

KEMPING ASZTAL ÉS SZEKRÉNY A DECATHLON KÍNÁLATÁBAN

Mindig gondolunk arra, hogy kik is használják a mi termékeinket, ezért alkottuk meg olyan kemping asztalokat melyek összecsukhatók a könnyebb tárolás érdekében. De találsz nálunk olyan összecsukható kemping asztal 4 székkel mely kényelmes a család számára.

VÁSÁRLÁS

Ha még nem vagy biztos benne, melyik lenne a számodra legjobb kemping asztal, akkor látogass el a hozzád legközelebb eső áruházunkba, és nézd meg élőben is a termékeket! Így el tudod majd dönteni, hogy megfelelő-e a kiválasztott méret és típus. De természetesen lehetőséged van a Decathlon kemping szekrényeit online, a webshopban is megrendelni, ahogy kényelmesebb. Ha pedig meggondolnád magad, 365 napon belül kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát, ha még nem használtad.
Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás