Hűtőtáska

Hűtőtáska, elektromos hűtőtáska, hűtő hátizsák

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
PUHA HŰTŐTÁSKA KEMPINGEZÉSHEZ 10 L
Ecodesign
PUHA HŰTŐTÁSKA KEMPINGEZÉSHEZ 10 L
3 990 Ft
2 elérhető modell
QUECHUA

PUHA HŰTŐTÁSKA KEMPINGEZÉSHEZ 10 L

(62)
akár 2 nap
Hűtőtáska hátizsák Ice Compact, 10 literes, kék
Ecodesign
Hűtőtáska hátizsák Ice Compact, 10 literes, kék
5 990 Ft
Hűtőtáska hátizsák Ice Compact, 20 literes, khaki
Ecodesign
Hűtőtáska hátizsák Ice Compact, 20 literes, khaki
7 990 Ft
PUHA FALÚ HŰTŐTÁSKA KEMPINGEZÉSHEZ, 30 LITERES, 9 ÓRÁN ÁT HIDEGEN TART
Ecodesign
PUHA FALÚ HŰTŐTÁSKA KEMPINGEZÉSHEZ, 30 LITERES, 9 ÓRÁN ÁT HIDEGEN TART
11 990 Ft
Hűtőtáska hátizsák Ice Compact, 30 literes, kék
Ecodesign
Hűtőtáska hátizsák Ice Compact, 30 literes, kék
11 990 Ft
4.4/5 értékelés 157 áruházban és online leadott véleményből

Hűtőtáska, elektromos hűtőtáska, hűtő hátizsák

HŰTŐTÁSKÁK A DECATHLON KÍNÁLATÁBAN

Egy szuper nap a tóparton a családdal, grillezés a barátokkal a természetben vagy éppen egy romantikus piknik a kedveseddel - bármelyik programot válaszd is, rendkívül jól jön, ha hideg italokat és ételeket tudsz magaddal vinni. Ehhez pedig nincs másra szükséged, mint egy minőségi hűtőtáskára, amely órákon át képes a finomságokat frissen tartani. A Decathlon hűtőtáska kínálatában mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt: nálunk találsz merevfalú hűtőtáskát akár elektromos változatban, de választhatod a klasszikus puhafalú hűtőtáskát, sőt akár hűtő hátizsákot is!

HŰTŐTÁSKA TÍPUSOK: MELYIKET VÁLASZD?

Bár a hűtőtáska kiválasztása egyszerűnek tűnhet, mielőtt kiválasztanád a számodra legjobb hűtőtáskát, érdemes átgondolni a következő szempontokat:
  • Mennyi emberre kell majd pakolnod?
  • Mennyit fogsz sétálni a hűtőtáskával? Kirándulásokra is magaddal vinnétek?
  • Mennyi ideig kell majd hidegen tartania az élelmiszert?
  • Mennyi helyed van tárolni a hűtőtáskát, amikor éppen nem használod?
És most lássuk, melyik típust mikor érdemes választani!

Merevfalú hűtőtáska

A merevfalú hűtőtáska vagy más néven hűtődoboz óriási előnye, hogy kiválóan pakolható, merev oldala és fedele pedig védi a benne található ételeket, törékeny üvegeket, italokat. Élettartama hosszú, rendkívül jól ellenáll a külső hatásoknak. További előnye, hogy hosszú ideig, modelltől függően akár 14 óráig is képes hidegen tartani az élelmiszereket még jégakku nélkül is. Hátránya ugyanakkor, hogy hosszú sétákon kényelmetlenebb hordozni, ezért elsősorban strandoláshoz, kempingezéshez ajánljuk.

Elektromos hűtőtáska

Az elektromos hűtőtáska egy olyan speciális merevfalú hűtőtáska, amelyet az autó 12v szivargyújtójába vagy elektromos hálózatba lehet csatlakoztatni. Éppen ezért gyakran autós hűtőtáskaként vagy szivargyújtós hűtőtáskaként is emlegetik. Kiváló választás hosszabb autós utazásokhoz, sátrazáshoz vagy kempingezéshez. Fontos tudnivaló ugyanakkor, hogy az elektromos hűtőtáska teljesítménye nem azonos egy hűtőszekrényével, és nem állandó, hosszútávú használatra van tervezve!

Puhafalú hűtőtáska

A puhafalú hűtőtáska rugalmas, összehajtogatható anyagból készül, tárolása emiatt sokkal egyszerűbb. További előnye puha vállpántja, így hosszabb sétákon sem jelent gondot a hordozása. Akár több óráig is képes hidegen tartani az élelmiszert, a hűtési idő jégakkuval pedig még tovább kitolható. Bizonyos modelleket pedig extra külső tároló zsebbel terveztük, így többi holmi is elfér benne. Hétvégi családi sétákhoz, kisebb kirándulásokhoz remek választás.

Hűtő hátizsák

A hűtő hátizsák igazi aduász a hosszabb túrákon! Órákig képes frissen tartani az élelmiszert, hordozása pedig extra kényelmes a hátizsák fazonnak köszönhetően, a mozgás szabadságát nem korlátozza. Extra zsebeibe pedig bármit pakolhatsz, amire a kiránduláson szükséged lehet.

VÁSÁRLÁS

Ha még nem vagy biztos benne, melyik lenne a számodra legjobb hűtőtáska, akkor látogass el a hozzád legközelebb eső áruházunkba, és nézd meg élőben is a termékeket! Így el tudod majd dönteni, hogy megfelelő-e a kiválasztott méret és típus. De természetesen lehetőséged van a Decathlon hűtőtáskáit online, a webshopban is megrendelni, ahogy kényelmesebb. Ha pedig meggondolnád magad, 365 napon belül kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát, ha még nem használtad.
Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás