Hálózsák, lepedő, párna

Kategóriák kihagyása Kategóriák kihagyása
2 990 Ft
Legjobb ár-érték arány
2 990 Ft
4.5/5 értékelés 1234 áruházban és online leadott véleményből

Hálozsák

VÁLASZD KI A TÖKÉLETES HÁLOZSÁKOT!

Kempingezés során akár nyáron is gyakran lehet hideg éjszaka ami a kényelmünk rovására megy. Hogy a kempingezés során is megőrizhessed egy igazi ágy melegét, a Decathlon a szintetikus vagy tollas hálózsákok széles választékát kínálja neked, hogy élvezhessed az otthon kényelmét. Léteznek kevésbé kompakt és könnyebb hálózsákok is melyeket túrázás során hasznosak.

HOGYAN VÁLASSZUK KI A MEGFELELŐ HÁLÓZSÁKOT?

Ahhoz, hogy a kempingezés során valódi kényelmet élvezhesd, elengedhetetlen, hogy a megfelelő hálózsákot válasszd a szabadban töltött éjszakákhoz. Ha olyan hálózsákot választasz, amely nem az Te méretedhez és alakodhoz igazodik, könnyen szűknek találhatod mikor össze cipzárazod. Annak érdekében, hogy egy igazi ágy minden kényelmét biztosítsa, a Decathlon felnőttek és gyermekek számára is kifejlesztett hálózsákokat S-től XL méretig. Ezenkívül, hogy a hidegebb éjszakákon is hatékonyan melegen tarthasd magad, vannak olyan téli hálózsákok, amelyeket úgy terveztek, hogy akár -15°C-os hőmérsékletnek is ellenálljanak.

HÁLÓZSÁKOK SZÉLES VÁLASZTÉKÁT TALÁLOD A DECATHLONBAN

A megfelelő hálózsák kiválasztása lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezzd a kempingezést. Túra hálózsákjaink könnyen hordozhatók, nem okozhat gondot elrejteni a túrahátizsákba sem. Ha pedig a könnyű használatot tartjuk szem elött érdemes lehet könnyeb vagy akár ultrakönnyű modelleket választani. Gyere el a Decathlon hozzád legközelebb eső áruházába, próbáld ki és teszteld a kiválasztott hálózsákot. Ha pedig szeretnéd otthonod kényelméből intézni a hálozsák kiválasztását, arra is van lehetőséged. Rendeld meg online a számodra szimpatikus modellt. Ha nem lett jó a méret vagy nem kényelmes a termék, akkor - amennyiben még nem használtad - 365 napon belül visszahozhatod vagy visszaküldheted. Mi kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.
Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás