Rod pod

Rod pod

Skip categories Skip categories
Skip filters
Szűrők
Ár
4.7/5 értékelés 9 áruházban és online leadott véleményből

ROD POD

ROD PODOK A HORGÁSZBOTOK STABIL ÉS BIZTONSÁGOS RÖGZÍTÉSÉÉRT

Ha már összeállítottad a számodra tökéletes horgászfelszerelést, még egy dologról gondoskodnod kell: a horgászbotok stabil rögzítéséről. Erre tökéletes megoldást jelent egy erős és strapabíró horgász rod pod, azaz bottartó állvány. A Decathlon rod pod kínálatában felhasználóbarát, könnyen tárolható és megbízható bottartó állványok között válogathatsz, és elérhető háromlábú rod pod, azaz tripod is.

Miért van szükség rod podra?

A rod pod nagyon praktikus kiegészítő a pontyhorgászat, bojlis horgászat során, de fenekezéshez vagy feeder horgászathoz is remekül alkalmazható. Óriási előnye, hogy könnyedén felállítható, akár pillanatok alatt is használatra kész, és a botok rendezetten elhelyezhetők a horgász látóterében. Ezen kívül alkalmas az elektronikus kiegészítők, például a kapásjelzők és swingerek rögzítésére is.

HOGYAN VÁLASZD KI A SZÁMODRA LEGJOBB BOTTARTÓ ÁLLVÁNYT?

Ahhoz, hogy a számodra legmegfelelőbb rod podot válaszd ki, érdemes átgondolni a következő kérdéseket.

Milyen gyakran és milyen időjárási körülmények között horgászol?

Ha csak alkalmanként, egy-egy napot és inkább jó időben horgászol, akkor választhatsz kedvezőbb árú, kevésbé strapabíró modellt. Több napos pontyhorgászatra, ugyanakkor komolyabb, több beállítási lehetőséggel rendelkező, nagyobb tömegű rod podot érdemes választani. Ugyanez igaz akkor is, ha téged nem rettentenek el a rossz időjárási körülmények: szelesebb, viharosabb időre erős lábakra és a talajhoz való rögzítésre lesz szükség.

Milyen terepen fogod használni a rod podot?

Ha stégről, betonról, tehát könnyebb terepről tervezel horgászni, akkor elegendő a kisebb súlyú, kevesebb funkcióval ellátott modellt választani. Ha viszont folyóparton vagy sűrű növényzettel ellátott területen fogod várni a nagy fogást, akkor figyelj oda, hogy erősebb konstrukciójú és állítható dölésszögű rod podot válassz.

Milyen horgászbotokat használsz?

A rod pod kiválasztásánál nem csak a terepet és időjárási körülményeket, de a használni kívánt botokat is figyelembe kell venned. Ha komolyabb, nehezebb, hosszabb botokkal dolgozol, akkor erősebb, strapabíróbb rod podra lesz szükséged.

Háromlábú rod pod

Sok horgász esküszik a 3 lábú bottartóra, nem véletlenül. A Decathlon kínálatában elérhető Caperlan tripodok rendkívül stabilak és bármilyen terepen megállják a helyüket.

Tárolás, összeszerelhetőség és kompatibilitás

A Decathlon Caperlan rod podok tervezésénél különös figyelmet szenteltünk annak, hogy a modelljeink az összes leszúrónkkal és buzz barunkkal kompatibilisak legyenek. Ezen kívül nagy szerepet kapott, hogy a rod podok extra könnyen össze- és szétszerelhetőek legyenek, az optimalizált zárrendszer segítségével pedig a beállítás is egyszerű. Minden termékünkhöz praktikus szövet- vagy vízlepergető merevített tokot biztosítunk, így nem lesz probléma a szállítás sem.

VÁSÁRLÁS

Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik lenne a számodra tökéletes bottartó állvány, akkor látogass el a hozzád legközelebb található Decathlon áruházba. Itt nem csak megtekintheted a termékeket, de a horgász részlegen dolgozó munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseidre is. Természetesen arra is van lehetőség, hogy otthonod kényelméből, online rendeld meg a kiválasztott modellt.
Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás