Horgász szék és fotel

Székeink biztosítják számodra a kényelmet. Neked már csak a horgászbot mellett kell várnod a kapást.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
15 990 Ft -37%
9 990 Ft
*Promóció időtartama: 2023. 06. 09.-2023. 07. 08., vagy a készlet erejéig
TIMELESS TOOLS

Horgász szék, 2 db

Forgalmazza és szállítja Hoppline Kft.

28 990 Ft -39%
17 500 Ft
*Promóció időtartama: 2023. 05. 04.-2023. 12. 30., vagy a készlet erejéig
EUROSTAR

EUROSTAR KARFÁS HORGÁSZ FOTEL ÁLLÍTHATÓ TALPAKKAL

Forgalmazza és szállítja Horgászcikk Eurostar

42 990 Ft -31%
29 500 Ft
*Promóció időtartama: 2023. 03. 29.-2023. 12. 30., vagy a készlet erejéig
EUROSTAR

EUROSTAR COMFORT HORGÁSZ FOTEL

Forgalmazza és szállítja Horgászcikk Eurostar

22 990 Ft -39%
13 900 Ft
*Promóció időtartama: 2023. 05. 04.-2023. 12. 30., vagy a készlet erejéig
EUROSTAR

EUROSTAR HORGÁSZ FOTEL LARGE

Forgalmazza és szállítja Horgászcikk Eurostar

10 850 Ft
EUROSTAR

EUROSTAR HORGÁSZ SZÉK TEREP MINTÁS

Forgalmazza és szállítja Horgászcikk Eurostar

4.1/5 értékelés 63 áruházban és online leadott véleményből

HORGÁSZSZÉKEK ÉS FOTELEK - TÖKÉLETES KÉNYELEM PECÁZÁS KÖZBEN

Ha imádsz horgászni, akkor tudod, hogy pecázás közben mennyire fontos a kényelem, ezért biztosan szükséged lesz egy komfortos horgászszékre. A Decathlon kínálatában jó eséllyel kifogod az aranyhalat, ugyanis számos könnyű, kompakt horgászszéket, valamint masszívabb és kényelmesebb horgász fotelt találsz, melyek olyan érzést biztosítanak, mintha csak otthoni karosszékedben ücsörögnél. Neked mindössze annyi a dolgod, hogy élvezd a nyugalom perceit a természet lágy ölén és várd, amíg horgodra akad életed fogása.

HORGÁSZSZÉK VAGY HORGÁSZ FOTEL: MI A KÜLÖNBSÉG?

Sokan nem tudják, miben különbözik a két típus. Nagyon egyszerű: nem minden horgászszék horgász fotel, de minden horgász fotel horgászszék. A horgász foteleknek van háttámlájuk és karfájuk, párnázottabbak és kényelmesebbek, mint egy háttámla nélküli szék. De nézzük meg, hogy milyen esetekben, melyiket érdemes választani!

Horgászszék

A horgászszék a horgászat nélkülözhetetlen eszköze. Ha sokat vagy úton, rövidebb pecázásokra indulsz és nem horgászszékedben szeretnéd kipihenni a korábbi napok fáradalmait, akkor akár a karfa- vagy háttámla nélküli szék is tökéletes választás. Ezek könnyebbek, kompaktabbak és biztosítják az alapvető szükségleteket. Minden darab összecsukható. Vásárolhatsz táskában szállítható horgászszéket is, ha szereted a praktikus megoldásokat.

Horgász fotel

A horgász fotel vagy pontyozó fotel akkor ideális, ha rendszeresen jársz horgászni és hosszú órákat, akár több napot is a víz mellett töltesz a kapásra várva. Ilyenkor első számú szempont a kényelem. A nagyobb komfort ellenére praktikusak, összecsukhatók, könnyen szállíthatók.

Horgász ágy

Ha pedig megvan a megfelelő pontyozó szék vagy fotel, akkor elgondolkodhatsz a horgász ágyon is. Így a tóparton töltött éjszakák esetén sem kell lemondanod arról, hogy teljes vízszintbe helyezd magad. A horgász ágy biztosítja a zavartalan éjszakai pihenést. A Decathlon horgászágy kínálatában megtalálod a kifejezetten kezdőknek és profibb pontyhalászoknak készült változatokat, válassz komfort igényeid szerint! Érdemes praktikus táskát is beszerezned az ágy könnyű szállításához.

MILYENEK A JÓ HORGÁSZSZÉKEK, FOTELEK?

Gyakran merül fel a kérdés, hogy milyen horgászszéket vegyek? Ha a legjobb horgászszék vásárlásán gondolkodsz, az alábbi szempontok segíthetnek!
  • Horgászszék súlya - Az egyszerűbb, háttámla nélküli horgászszékek általában 2 kg alatt vannak, a fotelek pedig attól függően, hogy mennyire masszívak, nagyjából 5-10 kg-osak. A súlykérdés kulcsfontosságú, ha hosszabb utat kell gyalog megtenned a vízpartig.
  • Stabilitás - Mivel a pecázás során nem ritka az egyenetlen talaj, fontos, hogy stabil, acélprofilokból készült konstrukciót válassz, széles lábakkal. Ügyelj rá, hogy a fém elemek rozsdamentes anyagból készüljenek.
  • Kényelem - Érdemes kipróbálni a horgászszéket és megvizsgálni, hogy megfelelő-e az ülés magassága. Ha fotelt választasztasz, fontos tényező lehet, hogy mennyire párnázott, milyen a karfája, jól támasztja-e a hátat, nyakat, van-e lábtartója és a horgászszék dönthető-e.
  • Kiegészítő funkciók - Plusz pont lehet, ha a horgászszék rendelkezik tálcával, ernyővel, horgászbot-tartóval.
  • Szállíthatóság - A horgászszékek általában esernyőszerűen összecsukhatók, így akár autó nélkül is könnyedén szállíthatók. Ha azonban horgász fotelt választasz, mindenképp úgy kalkulálj, hogy szükség lesz helyre a csomagtartóban.

VÁSÁRLÁS

Látogass el a hozzád legközelebb eső Decathlon áruházba, és válaszd ki személyesen a tökéletes horgászszéket! Ha bármi kérdésed van, kollégáink szívesen segítenek. Ha pedig inkább otthonod kényelméből, online szeretnéd megrendelni a terméket, természetesen arra is van lehetőség. Ha a termék mégsem tetszene, és még nem használtad, 365 napig lehetőséged van kicserélni, vagy visszakérni az árát.

Ajándékozd a sport örömét!

Ajándékkártya vásárlás