Csónakmotor

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Szűrők kihagyása
Szűrők
Ár
4.7/5 értékelés 11 áruházban és online leadott véleményből

ELEKTROMOS CSÓNAKMOTOR: KÉNYELMES ÉS KÖRNYEZETKÍMÉLŐ

Ma már egyre több vízen tiltott a robbanómotoros hajómotor használata, mivel ezek károsanyag kibocsátása magas, és a kibocsátott anyagok rendkívül károsak a vízi élővilágra. Kényelmes és környezetkímélő alternatíva az elektromos csónakmotor, amely hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A Decathlon kínálatában megbízható és minőségi csónakmotorok között válogathatsz, és természetesen elektromos csónakmotor akkumulátort is találsz a termékeink között.

Miért érdemes elektromos csónakmotort választanod a robbanómotoros motorok helyett?

  • Az elektromos csónakmotor kevesebb karbantartást igényel;
  • Élettartama hosszabb;
  • Egyszerűbb a használata;
  • Tömege alacsonyabb, mint a benzines vagy dízel változatoknak;

AZ ELEKTROMOS CSÓNAKMOTOR TELJESÍTMÉNYE

Ha eddig robbanómotort használtál, akkor idegen lehet számodra, hogy a villanymotor teljesítménye, azaz tolóereje nem lóerőben, hanem fontban (lbs, libra) van megadva. A tolóerő ennek alapján lóerőben kifejezve:
  • 32 lbs csónakmotor: 0,4 le;
  • 45 lbs csónakmotor; 0,6 le;
  • 55 lbs csónakmotor: 0,8 le;
Ez a teljesítmény elsősorban kisebb csónakokhoz, felfújható gumicsónakokhoz elegendő, kisebb zárt, sekélyebb vizekre. A végsebesség a hajó méretétől és súlyától függ: például egy 55 lbs teljesítményű csónakmotor egy 2 méter 30 cm-es 45 kg-os gumicsónakot 18 km/h-val képes meghajtani.

MIÉRT ÉRDEMES MINN KOTA® CSÓNAKMOTORT VÁLASZTANOD?

A Minn Kota® vállalat piacvezető az elektromos csónakmotorok piacán, az általuk gyártott motorok kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. A márka népszerűségének fő oka, hogy a motorok akár 15 évnél több ideig is jól működnek különösebb karbantartás nélkül, kizárólag a propeller cseréje válhat szükségessé. Ezen kívül a Minn Kota® elektromos csónakmotorok ütésálló kompozit tengellyel, teleszkópos markolattal, és algagátló propellerrel vannak felszerelve, használatuk pedig sekély vízen is kifejezetten csendes, nem riasztja el a halakat.

ELEKTROMOS CSÓNAKMOTOR AKKUMULÁTOROK

Az elektromos csónakmotor legfontosabb kiegészítője egy megfelelően nagy teljesítményű akkumulátor. Hosszabb távok megtételéhez és a megfelelő végsebesség eléréséhez ugyanis nagy energiatartalék szükséges. Ha pedig igazán hosszú, esetleg több napos túrára készülsz, akkor érdemes legalább két akkumulátort vinned magaddal. Az elektromos csónakmotor akkumulátorok speciális szivárgásmentes tömítőszerkezettel készülnek, így garantált a teljes vízhatlanság.Az elektromos csónakmotor akkumulátort és a még szükséges kiegészítőket is (az akkumulátor töltőt és a motor-akkumulátor csatlakozót) megtalálod a Decathlon kínálatában.

VÁSÁRLÁS

Amennyiben kérdésed van a számodra legjobb elektromos csónakmotor kiválasztásával kapcsolatban, látogass el a hozzád legközelebb eső Decathlon áruházba, ahol kollégáink szívesen segítenek. Természetesen online, webáruházunkól is megrendelheted a kiválasztott modellt, akár személyes áruházi átvétellel, akár házhozszállítással.

Ajándéknak szánod?

Ajándékozd a sport örömét!

Ajándékkártya vásárlás