Lépésszámláló

Kategóriák kihagyása Kategóriák kihagyása
Szűrők kihagyása
Szűrők
Ár
2.1/5 értékelés 22 áruházban és online leadott véleményből

Lépésszámláló és lépésszámláló óra

LÉPÉSSZÁMLÁLÓ ÉS LÉPÉSSZÁMLÁLÓ ÓRA: KÖVESD NYOMON A NAPI AKTIVITÁSODAT!

Az egészség megőrzéséhez elengedhetetlen az elegendő mozgás. Tudományos kutatások szerint ez legalább napi 10000 lépést jelent, ami körülbelül 8 km-nek felel meg. Ennek méréséhez jól jön egy megbízható lépésszámláló, ami egyben remek motivációs eszköz is a fizikai aktivitás növeléséhez. A Decathlon kínálatában önálló lépésszámlálók, valamint lépésszámláló okosórák között válogathatsz, de elérhető lépésszámláló óra gyerekeknek is.

HOGYAN MŰKÖDIK ÉS MIT MÉR A LÉPÉSSZÁMLÁLÓ?

A Decathlonnál elérhető lépésszámlálók 3D gyorsulásmérő segítségével figyelemmel kísérik a mozgásodat, és ez alapján modelltől függően különböző adatokat képesek szolgáltatni. Fontos azonban tudnod, hogy az önálló lépésszámláló a mindennapos- és sportgyaloglás nyomon követésére alkalmas, sík terepen. Az eszköz tehát nem képes mérni a futás közben elért teljesítményt, vagy az emelkedőn történő gyaloglást. Mi mindent képes mérni a lépésszámláló?
  • A napi megtett lépésszámot;
  • A megtett távolságot;
  • Az elégetett kalóriák számát;
  • A gyaloglással töltött időt;
  • Hogy elérted-e a napi 10.000 lépést, ami az egészség megőrzéséhez szükséges;

A lépésszámláló elhelyezése

Ahhoz, hogy a lépésszámláló pontos adatokat szolgáltasson, érdemes derékmagasságban tartani. A Decathlon lépésszámlálóit rögzítheted övre, vagy tarthatod zsebben, hátizsákban. A legtöbb lépésszámlálóhoz csiptetőt is terveztünk, hogy biztonságosan tudd rögzíteni.

ÖNÁLLÓ LÉPÉSSZÁMLÁLÓT VAGY LÉPÉSSZÁMLÁLÓ OKOSÓRÁT VÁLASSZ?

Az önálló lépésszámláló óriási előnye igen kedvező ára. Ugyanakkor a legtöbb okosórán van lépésszámláló funkció, emellett pedig rengeteg más hasznos adat mérésére is alkalmas. Mi mindent mér még a lépésszámláló okosóra?
  • Méri a pulzusszámot;
  • Az óránkénti aktív tevékenységet, valamint az inaktív időt;
  • Alkalmas egyéb mozgásformák mérésére is, többek között mérheted vele a futás, kerékpározás közben elért eredményeidet, de sok lépésszámláló okosórán elérhető kondi, vagy akár úszás mód is;
  • A legtöbb okosóra alváselemzésre is alkalmas
Az okosórák ezen kívül még rengeteg hasznos funkcióval rendelkeznek. Például elkészítheted és nyomon követheted a személyre szabott edzéstervedet, de hallgathatsz zenét, megnézheted az okostelefonod értesítéseit vagy akár fizethetsz is a segítségükkel.

LÉPÉSSZÁMLÁLÓ KARKÖTŐ, LÉPÉSSZÁMLÁLÓS ÓRA GYEREKEKNEK

Már gyerekeknek is elérhető lépésszámlálós óra vagy aktivitásmérő karkötő, amely segít kialakítani a gyerekek megfelelő mozgási szokásait. A gyerekek nyomon követhetik a mozgással töltött perceiket, és a napi lépésszámot, de bizonyos modellek extra kihívásokat, játékokat is kínálnak a gyerekek motiválásának érdekében, sőt a kicsik akár saját avatárt is választhatnak.

VÁSÁRLÁS

Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik modell lenne számodra a megfelelő választás, látogass el a hozzád legközelebb eső Decathlon áruházba, ahol munkatársaink szívesen segítenek. De természetesen otthonod kényelméből, online is megrendelheted a kiválasztott terméket.
Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás