Viasz tartalma biztosítja a bőr rugalmasságát

Lovaglás Lovaglás - Bőrápoló zsír, 150 ml FOUGANZA - Lószerszám
Lovaglás

Bőrápoló zsír, - 150 ml FOUGANZA

FOUGANZA
Bőrnyereg ápolására, puhítására SAPO glicerines szappannal történő teljes tisztítás után. Viasz tartalma védi és biztosítja a bőr rugalmasságát

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 990Ft %

Minimum 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice 6 600Ft /L

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8039111
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Miért szükséges a bőr szerszámok karbantartása? A bőr megfelelő tisztítása elengedhetetlen a ló kényelméért és a lovas biztonsága érdekében. A megfelelően ápolt nyereg és nyelvfék hosszú időn át használható, jó munkakörülményeket biztosít. Könnyebb a rendszeres bőrápolás: az időjárási körülményektől és a használat rendszerességétől függően: naponta, hetente, havonta.
Bőrápolási tanácsok: Havonta egyszer ajánlott használni a szép bőr megőrzéséhez. 1. Lépés: tisztítsa meg a bőrt a szivaccsal és a glicerines szappannal. Hagyja megszáradni. 2. Lépés: ez elengedhetetlen művelet az új, a száraz és a töredezett bőrnek. Puha bőrre nem ajánlott. Rongy segítségével vigye fel az olajat a bőrre, az alsó részekre is. Várjon, amíg beszívódik. 3. Lépés: bármely típusú bőrhöz. Rongy segítségével vigye fel vékonyan a zsírt, várjon, amíg beszívódik, majd fényesítse a bőrt, hogy csillogóvá váljon.
Használati óvintézkedések: Gyermekek elől elzárva tartandó.
Karbantartási tanácsok Az új bőr megfelelő előkészítése és a bőr felszerelések megfelelő ápolása elengedhetetlen a ló kényelméhez és a lovas biztonsága érdekében. A megfelelően ápolt nyereg és nyelvfék hosszú időn át használható, jó munkakörülményeket biztosít. Könnyebb a rendszeres bőrápolás: az időjárási körülményektől és a használat rendszerességétől függően: naponta, hetente, havonta.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE