Viszaállítja a bőr rugalmasságát.

BŐRÁPOLÓ OLAJ, SPRAY 500ML

Elöregedett vagy új bőr puhítására, megújítására. Viszaállítja a bőr rugalmasságát. A 3 fajta olajból (pataolaj, marhalábolaj, hidrofán) összeállított készítmény gyorsan beszívódik, és mélyen hidratálja a bőrt.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8220355
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Bőrápolási tanácsok: Havonta egyszer ajánlott használni a szép bőr megőrzéséhez, az első használat előtt:1. LÉPÉS: tisztítsa meg a bőrt a szivaccsal és a glicerines szappanal. Hagyja megszáradni.
2. LÉPÉS: elengedhetetlen az új, a száraz és a töredező bőrnek; Puha bőr ápolására nem ajánlott. Rongy segítségével vigyen fel olajat a bőrre, az alsó részekre is. Várjon, amíg beszívódik.
3. LÉPÉS: bármely típusú bőrhöz:Ronggyal vigye fel a zsírt, várjon, amíg beszívódik, majd fényesítse a bőrt, hogy csillogóvá váljon.
Használati óvintézkedések: Gyermekek elől elzárva tartandó.
Tárolási javaslat Az új bőr megfelelő előkészítése és a bőr felszerelések megfelelő ápolása elengedhetetlen a ló kényelméhez és a lovas biztonsága érdekében. A megfelelően ápolt nyereg és nyelvfék hosszú időn át használható, jó munkakörülményeket biztosít. Könnyebb a rendszeres bőrápolás: az időjárási körülményektől és a használat rendszerességétől függően: naponta, hetente, havonta.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE