Páramentes, szellőző, kétrétegű lencse.Szép időre.

Sí, snowboard - WEDZE Sí, snowboard, sífutás - BONES 500 síszemüveg WED'ZE - Sisak, protektor, kiegészítők
Sí, snowboard - WEDZE

BONES 500 férfi síszemüveg szép időre, rózsaszín WED'ZE

WED'ZE
Síeléshez, snowboardozáshoz, napsütéses és felhős időben. 100%-os UV-védelem, páramentesség. A G-BONES 500 síszemüveg merev, domború, barna lencséje minimálisan torzít, szép és felhős időben ideális, valamint optimális páramentességet biztosít.

Szín : SZÍNES

Méret

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 9 990Ft %

Minimum 9 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Érdeklődjön áruházainkban

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 25/08/2017
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8375241
TERMÉKELŐNYÖK
Napvédelem 100%-ban UV-szűrő. Barna lencséje ideális szép vagy felhős időben.
Párásodásgátló hatás Optimális páramentes kezelésű, kétrétegű, szellőző lencse.
Látómező Domború lencse, vízszintesen és függőlegesen is nagy látómező.
Kényelem Dupla sűrűségű ergonomikus habszivacs, kényelmes szövet.
A helyén marad 40 mm-es tartópánt dupla, csúszásgátló szilikoncsíkkal
Állítható 2 csattal állítható hosszúságú pánt.
Kompatibilitás Formája illik a Wed’ze sisakhoz.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
HATÉKONY
PÁRAMENTESSÉG
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
100%-IG UV-SZŰRŐ Az UV-sugarak károsak a szemre. Valamennyi szemüvegünk 100%-os UV-szűrést biztosít, az EN 174-es szabvány szerint. A védelem leghatékonyabb módja a síszemüveg viselése: tökéletesen takarja a szemet, ezáltal az összes UV-sugarat, még a visszatükröződőket is kiszűri.
Optimális páramentesség A Wed’ze választékának csúcsa: a kétrétegű lencse - melynek belső rétege páramentesítő kezelést kapott -, valamint a szemüveg belsejében és a kereten lévő szellőzőnyílások gondoskodnak az optimális páramentességről. A hatékony belső szellőzés érdekében a szellőzőnyílásokat ne tömítsd el pl. orrvédővel!
Szellőző, kétrétegű lencse Kétrétegű lencse: csökkenti a páraképződést. A lencse két rétege közötti levegőréteg hőszigetelő hatású. A kisebb hőmérséklet-különbség hatására lassul a páraképződés a belső lencsén. A belső lencse szintén páramentes kezelést kapott, a szellőzőnyílások pedig gondoskodnak a légáramlásról.
Domború lencse Domború formája a legjobb vízszintes és függőleges látómezőt biztosítja. Kevésbé torzít. A külső polikarbonát lencse rendkívül ütésálló, a belső lencse cellulóz-propionátból készült.
Sisakkal kompatibilis. A Wedze valamennyi síszemüvege tökéletesen kompatibilis a Wedze sisakokkal.
Pánt Rugalmas poliamid-poliészter pánt és 40 mm széles gumipánt, csúszásgátló szilikonpánt.
Mikroszálas tok A karcolások elkerülése érdekében használat előtt és után tartsa a Wed'ze mikroszálas tokban! Anyaga ideális a szemüveg karcmentes tisztításához. A tokkal a lencse is tisztítható!
Több rétegben felületkezelt, színes lencse A külső lencse színes, Flash borítása kevesebb fényt enged át. Ez jelentősen csökkenti az elvakulást és tiszta látást biztosít világos fényviszonyok között.
EN 174-es szabvány: Az EN 174-es európai szabvány a síeléshez és hasonló tevékenységekhez, például snowboardozáshoz használt szemüvegek által nyújtott szemvédelemre vonatkozik.
Előzd meg a pára kialakulását! A nedvesség elősegíti a pára kialakulását. Emiatt fontos, hogy a habszivacsok ne szívják tele magukat nedvességgel. Ne tedd a szemüveget nedves sapkára vagy sisakra! Ha arccal esik a hóra, a szemüveg könnyen bepárásodhat. Ezért fontos, hogy síelés után minden alkalommal alaposan szárítsd meg a szemüveget, és távolítsd el az összes nedvességet róla, hogy másnap tökéletesen száraz felszereléssel síelhess.
2 méret A szemüveg méretét fejkerülete alapján válaszd ki! 55 cm alatt S-es méretet válasszon (korábbi S/M)! 55 cm fölött L-es méretet válasszon (korábbi L/XL)!
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Rugalmas szalag
31.00% Poliészter, 33.00% Poliamid, 36.00% Gumi
Hab
100.00% Poliuretán
Lencse
60.00% Polikarbonát, 40.00% Cellulóz
Váz
100.00% Hőre lágyuló poliuretán
Kezelési útmutató: Szemüvegének tisztításához használjon mikroszálas törlőkendőt vagy speciális spray-t (ORAO termékek).. A speciálisan kezelt lencséket soha ne tisztítsa szárazon, először mindig merítse vízbe!. Dry after each usage.
Tárolás Javaslat:használat után Wed’ze tokjában tárold!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós használati körülmények között tesztelték: hóban, hidegben, síelés közben előforduló, valós körülmények között. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE