Optimális páramentesség napsütéses/ felhős időben.

Sí, snowboard - WEDZE Sí, snowboard, sífutás - BONES 500 síszemüveg WED'ZE - Sisak, protektor, kiegészítők
Sí, snowboard - WEDZE

BONES 500 sí-/snowboard szemüveg, zöld WED'ZE

WED'ZE
Síeléshez, snowboardozáshoz, napos vagy felhős időben. 100% UV-védelem, optimális páramentesség. A BONES 500 síszemüveg merev, domború lencséje minimálisan torzít. Barna lencséje optimális páramentességet biztosít, jól láthat napsütéses és felhős időben.

Szín : Ánizszöld

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 9 990Ft 10 %

Minimum 8 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2017/02/06 Részére

** Ettől 2017/02/06 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2017/02/06 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2017/02/06 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2017/02/06 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8375240
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
UV-VÉDELEM: Mivel az UV-sugarak károsak a szemre, valamennyi szemüvegünk 100%-os UV-szűrést biztosít, az EN 174-es szabvány szerint. A síszemüveg nyújtja a leghatékonyabb védelmet, mivel tökéletesen takarja a szemet, ezáltal az összes UV-sugarat, még a visszatükröződőket is kiszűri.
OPTIMÁLIS PÁRAMENTESSÉG Az OPTIMÁLIS PÁRAMENTESSÉG a Wedze választékának legmagasabb páramentességi fokozata. A kétrétegű lencse belső felületének páramentes kezelése és a szellőzőlyukak biztosítják a lencse és a keret szellőzését. A megfelelő szellőzés érdekében ne takarja le a szellőzőnyílásokat, például orrvédő használatakor!
SZELLŐZŐ, KÉTRÉTEGŰ LENCSE Kétrétegű lencse: csökkenti a páraképződést. A lencse két rétege közötti levegőréteg hőszigetelő hatású. A kisebb hőmérséklet-különbség hatására lassul a páraképződés a belső lencsén. A belső lencse szintén páramentes, a szellőzőnyílások révén jól szellőzik.
DOMBORÚ LENCSE Domború formája a legjobb vízszintes és függőleges látómezőt biztosítja. Ezen felül kevésbé torzít.
A külső polikarbonát lencse rendkívül ütésálló, a belső lencse cellulóz-propionátból készült.
KOMPATIBILITÁS A SISAKOKKAL A Wed’ze valamennyi síszemüvege tökéletesen kompatibilis a Wedze sisakokkal.
PÁNT Rugalmas poliamid, poliészter pánt és 40 mm széles felső gumipánt, csúszásgátló szilikonpánt
MIKROSZÁLAS VÉDŐHUZAT A karcolások elkerülése érdekében használja a Wed'ze mikroszálas tokot, különösen az arcvédő tisztításakor! Anyaga a lencsék tisztítására is alkalmas, nem karcol.
TÖBBRÉTEGŰ, KEZELT SZÍNES LENCSE A külső lencse színes borítása kevesebb fényt enged át, ami jelentősen csökkenti az elvakulást és tiszta látást biztosít világos fényviszonyok között.
EN 174-es szabvány: Az EN 174-es európai szabvány a síeléshez és hasonló tevékenységekhez, például snowboardozáshoz használt szemüvegek által nyújtott szemvédelemre vonatkozik.
A PÁRÁSODÁS ELKERÜLÉSE A nedvesség elősegíti a pára kialakulását. Emiatt fontos, hogy a habszivacsok ne szívják tele magukat nedvességgel. Ne tegye a szemüveget nedves sapkára vagy sisakra! Ha arccal esik a hóra, a szemüveg könnyen bepárásodhat. Ezért fontos, hogy síelés után minden alkalommal alaposan megszárítsa a szemüveget, és eltávolítsa az összes nedvességet róla, hogy másnap tökéletesen száraz felszereléssel síelhessen.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós, hóban, hidegben, síelés közben jelentkező időjárási körülmények között teszteltük. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE