Kétrétegű, domború, szellőző lencse, enyhe időre

BONES 500 síszemüveg

Síeléshez, snowboardozáshoz, páramentes síszemüveg dupla, domború és szellőző lencsével, bármilyen időjáráshoz. A síszemüveg optimális látást biztosít a sípályán, bármilyen időben. Kétrétegű, páramentes, domború, szellőző lencsével.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8344096
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
UV-VÉDELEM: Mivel az UV-sugarak károsak a szemre, valamennyi szemüvegünk 100%-os UV-szűrést biztosít, az EN 174-es szabvány szerint.
KÉTRÉTEGŰ LENCSE Kétrétegű lencse: csökkenti a páraképződést. A lencse két rétege közötti levegőréteg hőszigetelő hatású. A kisebb hőmérséklet-különbség hatására lassul a páraképződés a belső lencsén. A belső lencse szintén páramentes.
DOMBORÚ LENCSE Az injektált lencse nem torzít, így kiváló látóminőséget biztosít, domború formájának köszönhetően pedig tökéletesen követi a szem vonalát. A szem tengelye tökéletesen merőleges a lencsére, így a szemüveg teljesen valós, torzításmentes képet nyújt.
PÁNT Rugalmas poliamid, poliészter és 40 mm széles felső gumipánt, csúszásgátló szilikonpánt
MIKROSZÁLAS TOK A karcolások elkerülése érdekében használja a Wed'ze mikroszálas tokot, különösen az arcvédő tisztításakor! Anyaga a lencsék tisztítására is alkalmas, nem karcol.
EN 174-es szabvány: Az EN 174-es európai szabvány a síeléshez és hasonló tevékenységekhez, például snowboardozáshoz használt szemüvegek által nyújtott szemvédelemre vonatkozik.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós, hóban, hidegben, síelés közben jelentkező időjárási körülmények között teszteltük. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE