KIPSTA
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Bója futballedzésre, 30 cm, 4  KIPSTA - Futball
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Bója futballedzésre, 30 cm, 4  KIPSTA - Futball
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Bója futballedzésre, 30 cm, 4  KIPSTA - Futball
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Bója futballedzésre, 30 cm, 4  KIPSTA - Futball
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Bója futballedzésre, 30 cm, 4  KIPSTA - Futball
Ref. : 8547467
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Csapatsport kiegeszitok

Bója futballedzésre, 30 cm, Essential, 4 db, narancssárga KIPSTA

KIPSTA
5/5
5/5
Decathlon
Mérnökeink megtervezték ezeket a nyíl alakú bójákat, hogy egyszerűbbé és hatékonyabbá tehesd az egyéni vagy egyesületi edzéseidet. Stabil és strapabíró bóják a játékterület körülhatárolásához. Jelölik a követendő irányt.

Termékelőnyök

Tartós használat Anyagösszetételének köszönhetően ellenáll a rúgásoknak.
Stabilitás Jobb megtapadás a füvön és műfüvön az alapon kialakított hornyok révén.
Könnyen elsajátítható Nyíl formája révén jelölhető vele a követendő irány.
Láthatóság Élénk színe lehetővé teszi, hogy akár 50 m-ről is jól látható legyen.
Egyszerű használat Nyerj időt és helyet: a bóják egymásba rakhatók.

Műszaki információ

Bemutatjuk nektek az Essential termékcsaládot és a véleményünket a nagy bójákról

A megfigyeléseknek és az edzőkkel folytatott számos megbeszéléseknek köszönhetően szerettük volna meghatározni az edzőgyakorlatok kitalálásakor felmerülő igényeket: pálya kijelölése, akadályok kerülése, stb. Hogy ezeknek megfeleljünk, megalkottuk az Essential termékcsaládot: praktikus és elérhető termékek, amelyek fontos szerepet töltenek be (cselezés, passzolás) a szórakoztató és hatékony edzéshez minden korosztálynak. A nagy méretű bóják lehetővé teszik a pálya körülhatárolását.

TERVEZŐCSAPATUNK BEMUTATJA AZ ESSENTIAL TERMÉKCSALÁD EGYEDISÉGÉT

"Ezzel a nagy méretű bójával szerettük volna kibővíteni az Essential termékcsaládot. Az emblematikus nyíl formát kapta, melyet kiemel a fényes és matt felületek játéka. A nagy bóják jelölhetnek akadályokat, vagy játékterületet: a nyíl jelölheti, melyik irányból kell megkerülni az akadályt. Olyan bóját akartunk alkotni, amelyet nagyon könnyű észrevenni."

Design és méret

A korosztálytól függően a bóják lehetővé teszik a pályamegjelölést, a körülhatárolást vagy a szalomozást. David, a Kipsta tesztfelelőse és edző elmagyarázza: "A gyerekek számára a nagy bóják ideálisak a pálya körülhatárolásához: könnyen észrevehető. Emellett egy cél vagy kapu is kijelölhető a segítségükkel. A felnőttek számára a bóják akadályként szolgálhatnak: méretük miatt nehezebb őket megkerülni, jobban oda kell tegyék magukat."

PÁLYÁN TESZTELT MEGBÍZHATÓSÁG ÉS TARTÓSSÁG

Egy egyedi vizuális megjelenés és intuitív design, végre elkészült! De mindenekelőtt azt szeretnénk, hogy ezek a bóják a lehető leghosszabb ideig javítsák az edzőgyakorlatokat. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk erről, teszteltük termékeinket a pályán, a Kipstadiumban Tourcoingban és az U9, U10 és U11 kategóriákban Lensben. Ezek a tesztek valós játékkörülmények között megerősítették, hogy ezeknek a bójáknak a formája ugyanolyan megbízható és ellenálló, mint amilyen egyedülálló!

STABIL BÓJÁK FÜVES ÉS MŰFÜVES PÁLYÁN IS

Hogy a bóják stabilan álljanak a füves és műfüves talajon, tervezőcsapatunk egy ötletes megoldással állt elő: a bóják alján apró mélyedéseket helyeztünk el, melyek fésűként funkcionálnak: a fűszálak beléjük akadnak, ami megakadályozza, hogy a bója elmozduljon oldalirányba. Egyszerű és hatékony!

Próbáld ki a DECATHLON COACH applikációt az edzéseidhez

A DECATHLON COACH alkalmazás lehetővé teszi a sportolók számára, hogy különböző edzésterveket kövessenek, melyeket diplomás edzők állítottak össze. A Futás és a Gyaloglás után az alkalmazás most speciális edzésprogramokat kínál neked a fejlődéshez egyéni edzéseidhez. Töltsd le ingyenesen az alkalmazást: https://www.decathloncoach.com/hu/home/

Súly

0,75 KGM

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Fő anyag
100% Alacsony sűrűségű polietilén (PE-LD)
Tárolás Hogy megőrizd a termék hosszú élettartamát, javasoljuk, hogy az időjárási elemektől védett helyen tárold.

Vélemények

Munkatársaink véleménye