KIPSTA
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Bója, Essential 4 szín, 40 db KIPSTA - Futball
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Bója, Essential 4 szín, 40 db KIPSTA - Futball
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Bója, Essential 4 szín, 40 db KIPSTA - Futball
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Bója, Essential 4 szín, 40 db KIPSTA - Futball
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Bója, Essential 4 szín, 40 db KIPSTA - Futball
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Bója, Essential 4 szín, 40 db KIPSTA - Futball
Ref. : 8497806
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Csapatsport kiegeszitok

Bója Essential, 4 színben (sárga, narancssárga, szürke, kék), 40 db KIPSTA

KIPSTA
4.8/5
4.8/5
Decathlon
Hogy változatosabbá tehesd az edzéseket, tervezőcsapatunk különleges, nyíl formájú bójákat alkotott, melyek segítségével a követendő irányt is jelölheted. Tedd változatosabbá az edzéseket! A bóják segítségével bármilyen talajon kijelölheted a játékteret. Különleges, nyíl formájuk és egységes színük miatt jól láthatóak.

Termékelőnyök

Tartós használat Anyagösszetételének köszönhetően nem árt neki ha rálépnek.
Könnyen elsajátítható Nyíl formája révén jelölhető vele a követendő irány.
Láthatóság Élénk színe révén akár 25 méterről is jól látható.
Környezettudatos tervezés Optimalizált anyaghasználat: 14%-kal csökkentett C02 kibocsátás.

Műszaki információ

BEMUTATJUK NEKED AZ ESSENTIAL TERMÉKCSALÁDOT

A megfigyeléseknek és az edzőkkel folytatott számos megbeszéléseknek köszönhetően szerettük volna meghatározni az edzőgyakorlatok kitalálásakor felmerülő igényeket: pálya kijelölése, akadályok kerülése, stb. Hogy ezeknek megfeleljünk, megalkottuk az Essential termékcsaládot: praktikus és elérhető termékek, melyek fontos szerepet töltenek be (pályakijelölés, passzolás), mégis hatékonyak az edzéstervek felépítésében minden korosztály számára. Az Essential bójákkal kijelölheted a játékteret.

Az Essential bóják designja

"Egy meghatározó terméket szerettünk volna alkotni egy olyan alapvető kiegészítőből, amely azóta létezik, amióta a sportág maga. A cél az volt, hogy újragondoljunk egy olyan terméket, mely emblematikus része az edzéseknek, mégsem fordít rá senki figyelmet. A bója minden gyakorlathoz elengedhetetlen, nincs edzés bója nélkül. Egy egyedülálló formát kapott egy erős identitáshoz, mint amilyen a Kipstáé: Egy bója is lehet szép!

Egyedi design a gyakorlatiasabb edzésekhez

"Íme néhány megoldás, ami megkönnyíti az edzéseket: - Nincs több csomagolás! A bójákon csak egy matrica található. - A matt nyíl a bóján lehetővé teszi az iránymutatást a gyakorlatok végzése közben: - Csak hajítsd el őket és már a fel is állítottad, így gyorsan kiépítheted az akadálypályát."

PÁLYÁN TESZTELT MEGBÍZHATÓSÁG ÉS TARTÓSSÁG

Nagyon fontos egy vizuális identitás. De egy biztos és megbizható bója még ennél is jobb. Az Essential bóják tartósságának vizsgálatához számos tesztnek vetettük alá a pályán. A Kipstacadémie játékosai előszeretettel tesztelték a bóják ellenálló képességét a taposással szemben.

Tesztek

A tervezést 2017-ben kezdte egy 4 fős csapat azzal a céllal, hogy egyszerűbbé és elérhetőbbé tegyék a gyakorlatokat. Az Essential termékcsaládot több teszten esett át a pályán és számos véleményt kapott edzőktől:
"Közel 10 edzővel dolgoztunk együtt, hogy huzamosabb ideig teszteljük őket. Apránként javítottunk a termékeken, a bóják láthatóságán a színek és a pályák szerint, valamint a tartósságukon."

Felelős tervezés

Mivel a környezettudatosság a projektünk központi része, a környezeti hatás csökkentése komoly kihívás volt a bóják fejlesztése során. Az anyagfogyasztás optimalizálása és a csomagolás megszüntetése mellett úgy döntöttünk, hogy a bójáinkat helyben gyártjuk a helyi felhasználásra, a szállítás hatásainak csökkentése érdekében: gyártás Portugáliában az európai, és Kínában az ázsiai áruházak számára.
Az eredmény: -14% CO2 kibocsátás.

Próbáld ki a DECATHLON COACH applikációt az edzéseidhez

A DECATHLON COACH alkalmazás lehetővé teszi a sportolók számára, hogy különböző edzésterveket kövessenek, melyeket diplomás edzők állítottak össze. A Futás és a Gyaloglás után az alkalmazás most speciális edzésprogramokat kínál neked a fejlődéshez egyéni edzéseidhez. Töltsd le ingyenesen az alkalmazást: https://www.decathloncoach.com/hu/home/

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Szerkezet
100% Polietilén
Alap
100% Acél
Tárolás Hogy megőrizd a termék hosszú élettartamát, javasoljuk, hogy az időjárási elemektől védett helyen tárold.

Vélemények

Munkatársaink véleménye