KIPSTA

Bója, 4 színben, 40 db - Essential

Csökkentett ár
5 990 Ft
Eredeti ár: 6 990 Ft
Egységár 1 497,50 Ft/darab
Ref. : 8497806

Hogy változatosabbá tehesd az edzéseket, tervezőcsapatunk különleges, nyíl formájú bójákat alkotott, melyek segítségével a követendő irányt is jelölheted.

Tedd változatosabbá az edzéseket! A bóják segítségével bármilyen talajon kijelölheted a játékteret. Különleges, nyíl formájuk és egységes színük miatt jól láthatóak.

Szín: Narancssárga / Neon zöld / Világosszürke

Online készlet

Áruházi készlet

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Tartós használat

    Anyagösszetételének köszönhetően nem árt neki ha rálépnek.

    Könnyen elsajátítható

    Nyíl formája révén jelölhető vele a követendő irány.

    Láthatóság

    Élénk színe révén akár 25 méterről is jól látható.

    Leírás

    BEMUTATJUK NEKED AZ ESSENTIAL TERMÉKCSALÁDOT

    A megfigyeléseknek és az edzőkkel folytatott számos megbeszéléseknek köszönhetően szerettük volna meghatározni az edzőgyakorlatok kitalálásakor felmerülő igényeket: pálya kijelölése, akadályok kerülése, stb. Hogy ezeknek megfeleljünk, megalkottuk az Essential termékcsaládot: praktikus és elérhető termékek, melyek fontos szerepet töltenek be (pályakijelölés, passzolás), mégis hatékonyak az edzéstervek felépítésében minden korosztály számára. Az Essential bójákkal kijelölheted a játékteret.

    Az Essential bóják designja

    "Egy meghatározó terméket szerettünk volna alkotni egy olyan alapvető kiegészítőből, amely azóta létezik, amióta a sportág maga. A cél az volt, hogy újragondoljunk egy olyan terméket, mely emblematikus része az edzéseknek, mégsem fordít rá senki figyelmet. A bója minden gyakorlathoz elengedhetetlen, nincs edzés bója nélkül. Egy egyedülálló formát kapott egy erős identitáshoz, mint amilyen a Kipstáé: Egy bója is lehet szép!

    Egyedi design a gyakorlatiasabb edzésekhez

    "Íme néhány megoldás, ami megkönnyíti az edzéseket: - Nincs több csomagolás! A bójákon csak egy matrica található. - A matt nyíl a bóján lehetővé teszi az iránymutatást a gyakorlatok végzése közben: - Csak hajítsd el őket és már a fel is állítottad, így gyorsan kiépítheted az akadálypályát."

    PÁLYÁN TESZTELT MEGBÍZHATÓSÁG ÉS TARTÓSSÁG

    Nagyon fontos egy vizuális identitás. De egy biztos és megbízható bója még ennél is jobb. Az Essential bóják tartósságának vizsgálatához számos tesztnek vetettük alá a pályán. A Kipstacadémie játékosai előszeretettel tesztelték a bóják ellenálló képességét a taposással szemben.

    Tesztek

    A tervezést 2017-ben kezdte egy 4 fős csapat azzal a céllal, hogy egyszerűbbé és elérhetőbbé tegyék a gyakorlatokat. Az Essential termékcsaládot több teszten esett át a pályán és számos véleményt kapott edzőktől:
    "Közel 10 edzővel dolgoztunk együtt, hogy huzamosabb ideig teszteljük őket. Apránként javítottunk a termékeken, a bóják láthatóságán a színek és a pályák szerint, valamint a tartósságukon."

    Próbáld ki a DECATHLON COACH applikációt az edzéseidhez

    A DECATHLON COACH alkalmazás lehetővé teszi a sportolók számára, hogy különböző edzésterveket kövessenek, melyeket diplomás edzők állítottak össze. A Futás és a Gyaloglás után az alkalmazás most speciális edzésprogramokat kínál neked a fejlődéshez egyéni edzéseidhez. Töltsd le ingyenesen az alkalmazást: https://www.decathloncoach.com/hu/home/

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Fém szerkezet 100% Polietilén Alap 100% Acél

    Tárolási tanácsok

    Hogy megőrizd a termék hosszú élettartamát, javasoljuk, hogy az időjárási elemektől védett helyen tárold.

    Vélemények