KIPSTA

Bója futballedzésre, 30 cm, Modular, 4 db, narancssárga

14 990 Ft
Egységár 3747,50 Ft/darab
Ref. : 8496471

Tervezőink kifejlesztették ezeket a bójákat a változatos edzésekhez. Csatlakoztasd hozzájuk a léceket és variáld a gyakorlatokat!

Szereted a változatos edzőgyakorlatokat? Fedezd fel a Modular bójákat: kialakításuk lehetővé teszi, hogy az edzőléceket különböző magasságban rájuk csatlakoztasd és változatosabbá tedd a gyakorlatokat

Online készlet

Áruházi készlet

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Stabilitás

    A súlyozott alapnak köszönhetően stabilan állnak, nem dőlnek le.

    Sokoldalúság

    Variáld a gyakorlatokat: a bóják kompatibilisek a Modular edzőlécekkel.

    Tartós használat

    Tartósak, ellenállnak a rúgásoknak és a taposásnak is.

    Leírás

    Bemutatjuk nektek a Modular termékcsaládot és a véleményünket a súlyozott bójákról

    A pályán tett megfigyeléseknek és az edzőkkel folytatott számos megbeszéléseknek köszönhetően szerettük volna meghatározni az edzőgyakorlatok kitalálásakor felmerülő igényeket: pálya elhatárolása, célba rúgás, szlalom, stb. Hogy globálisan megfeleljünk ezeknek az igényeknek, kifejlesztettük a Modular termékcsaládot: ezek a termékek, melyek egymással kompatibilisek, lehetővé teszik, hogy különböző módon variáld a gyakorlatokat. Egyszerű és ötletes technikai megoldásokkal készültek.

    Modular edzés kiegészítők...de mik is azok?

    A bóják kompatibilisek a 90 cm-es lécekkel. Úgy alakítottuk ki őket, hogy összekapcsolhatóak legyenek a bójákkal. Csatlakoztasd különböző magasságban, vízszintesen vagy függőlegesen a léceket, variálj több bóját és lécet, hogy változatosabbá és személyre szabottá tedd az edzéseket.
    Emellett egyszerű és gyors használatával rengeteg időt nyerhetsz a pályán! Módosítsd a gyakorlatokat egyetlen mozdulattal!

    Egyedi design egyedi gyakorlatokhoz

    Háromszor nehezebb alapjának köszönhetően a bója nem dől el az erősebb labdatalálatoktól sem.
    Az alap felületén lévő, a fűvel érintkező hornyok a fésűhöz hasonlóan megkapaszkodnak, hogy az bója ütés hatására se mozduljon el.
    A bója rovátkája lehetővé teszi, hogy függőlegesen vagy vízszintesen két különböző magasságban egy lécet csatlakoztass rá.

    Súlyozott alappal a hatékonyabb gyakorláshoz

    A Modulaire termékcsalád lehetővé teszi, hogy személyre szabd, változtasd és variáld a gyakorlatokat az igényeknek megfelelően. A bóják magukban is számos új lehetőséggel szolgálnak: Például? Súlyozott alapjaiknak köszönhetően javítják a labdavezetési gyakorlatok minőségét. Akkor sem mozdulnek el vagy dőlnek el ha hozzájuk érsz a labdával. Többé nem kell azzal tölteni az időt, hogy felállítod a ledöntött bójákat! Időt nyersz és minőségibb játékot biztosíthasz.

    A Modulaire termékcsalád kialakítása

    "Tudtuk, hogy a bóják a Modulaire termékcsalád alapvető kiegészítői lesznek. Számos prototípus készült, melyek strapabírását később teremben és kültéri pályán is teszteltünk. Szerettünk volna hozzájárulni az eredményes edzésekhez. A Modulaire termékcsaláddal minden korosztályhoz és tudásszinthez megfelelő gyakorlatokat állíthatunk össze: az alapvető feladatokat egyszerűsíthetjük vagy összetettebbé tehetjük a kiegészítők kombinálásával."

    Próbáld ki a DECATHLON COACH applikációt az edzéseidhez

    A DECATHLON COACH alkalmazás lehetővé teszi a sportolók számára, hogy különböző edzésterveket kövessenek, melyeket diplomás edzők állítottak össze. A Futás és a Gyaloglás után az alkalmazás most speciális edzésprogramokat kínál neked a fejlődéshez egyéni edzéseidhez. Töltsd le ingyenesen az alkalmazást: https://www.decathloncoach.com/hu/home/

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Alap 100% Polipropilén Fő anyag 100% Polietilén

    Tárolási tanácsok

    Hogy megőrizd a termék hosszú élettartamát, javasoljuk, hogy az időjárási elemektől védett helyen tárold.

    Képek

    Bója futballedzésre, 30 cm, Modular, 4 db, narancssárga
    Bója futballedzésre, 30 cm, Modular, 4 db, narancssárga
    Bója futballedzésre, 30 cm, Modular, 4 db, narancssárga
    Bója futballedzésre, 30 cm, Modular, 4 db, narancssárga
    Bója futballedzésre, 30 cm, Modular, 4 db, narancssárga
    Bója futballedzésre, 30 cm, Modular, 4 db, narancssárga

    Videók

    Vélemények