KIPSTA
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Bója edzéshez, 15 cm Essential KIPSTA - Futball
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Bója edzéshez, 15 cm Essential KIPSTA - Futball
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Bója edzéshez, 15 cm Essential KIPSTA - Futball
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Bója edzéshez, 15 cm Essential KIPSTA - Futball
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Bója edzéshez, 15 cm Essential KIPSTA - Futball
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Bója edzéshez, 15 cm Essential KIPSTA - Futball
Ref. : 8496474
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Csapatsport kiegeszitok

Bója futballedzéshez, 15 cm, Essential, 6 db, sárga KIPSTA

KIPSTA
4.9/5
4.9/5

Szín : Neon zöld

Decathlon
Mérnökeink megtervezték ezeket a nyíl alakú bójákat, hogy egyszerűbbé és hatékonyabbá tehesd az egyéni vagy egyesületi edzéseidet. Tedd változatosabbá az edzéseket! Nyíl alakú formájuknak köszönhetően ellenállóak és stabilak. Jelölik a követendő irányt.

Termékelőnyök

Tartós használat Anyagösszetételének köszönhetően ellenáll a taposásnak.
Stabilitás Jobb megtapadás a füvön és műfüvön az alapon kialakított hornyok révén.
Könnyen elsajátítható Nyíl formája révén jelölhető vele a követendő irány.
Láthatóság Élénk színe lehetővé teszi, hogy akár 50 m-ről is jól látható legyen.
Egyszerű használat Nyerj időt és helyet: a bóják egymásba rakhatók.
Környezettudatos tervezés Optimalizált anyaghasználat: 14%-kal csökkentett CO2 kibocsátás.

Műszaki információ

Bemutatjuk nektek az Essential termékcsaládot és a véleményünket az edzőbójákról

A megfigyeléseknek és az edzőkkel folytatott számos megbeszéléseknek köszönhetően szerettük volna meghatározni az edzőgyakorlatok kitalálásakor felmerülő igényeket: pálya kijelölése, akadályok kerülése, stb. Hogy ezeknek megfeleljünk, megalkottuk az Essential termékcsaládot: praktikus és elérhető termékek, melyek fontos szerepet töltenek be (pályakijelölés, passzolás), mégis hatékonyak az edzéstervek felépítésében minden korosztály számára. Ezek a 15 cm-s bóják az új termékcsalád első termékei.

TERVEZŐCSAPATUNK BEMUTATJA AZ ESSENTIAL TERMÉKCSALÁD EGYEDISÉGÉT

"Amikor úgy döntöttünk, hogy újragondoljuk a 15 cm-es bóják designját, a cél egy egyedi és magával ragadó termék megalkotása volt. Szerettünk volna, ha a formája egy irányt is kifejezzen: a textúrák játéka a fényes és matt részek között egy nyilat formálnak. Ez a minta az Essential termékcsalád jellegzetessége, lehetővé teszi az iránymutatást is a gyakorlatok során. Emellett fontos számunkra, hogy a kiegészítők megbízhatóak és jól láthatóak legyenek."

Design és méret

A korosztálytól függően a bóják lehetővé teszik a pályamegjelölést, a körülhatárolást vagy a szlalomozást. David, a Kipsta tesztfelelőse és edző elmagyarázza: "Gyerekek számára a 15 cm-s bója szolgálhat akadályként, amit ki kell kerülniük, vagy ideális szlalomozáshoz. A felnőttek esetében kiváló a pálya körülhatárolásához. Formájuk intuitív: kevesebb magyarázat és kevesebb időpocsékolás."

PÁLYÁN TESZTELT MEGBÍZHATÓSÁG ÉS TARTÓSSÁG

Egy egyedi vizuális megjelenés és intuitív design, végre elkészült! De mindenekelőtt azt szeretnénk, hogy ezek a bóják a lehető leghosszabb ideig javítsák az edzőgyakorlatokat. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk erről, teszteltük termékeinket a pályán, a Kipstadiumban Tourcoingban és az U9, U10 és U11 kategóriákban Lensben. Ezek a tesztek valós játékkörülmények között megerősítették, hogy ezeknek a bójáknak a formája ugyanolyan megbízható és ellenálló, mint amilyen egyedülálló!

Felelős tervezés

Mivel a környezettudatosság a projektünk központi része, a környezeti hatás csökkentése komoly kihívás volt a bóják fejlesztése során. A tervező csapat részletesen megvizsgálta a felhasznált anyag mennyiségét annak érdekében, hogy optimalizálja azt, így a legjobb anyagmennyiség-strapabírás arányt kapják. A csomagolás megszüntetésével minden intézkedés lehetővé tette termékünk CO2-kibocsátásának 14%-kal történő csökkentését.

STABIL BÓJÁK FÜVES ÉS MŰFÜVES PÁLYÁN IS

Hogy a bóják stabilan álljanak a füves és műfüves talajon, tervezőcsapatunk egy ötletes megoldással állt elő: a bóják alján apró mélyedéseket helyeztünk el, melyek fésűként funkcionálnak: a fűszálak beléjük akadnak, ami megakadályozza, hogy a bója elmozduljon oldalirányba. Egyszerű és hatékony!

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Szerkezet
100% Alacsony sűrűségű polietilén (PE-LD)
Tárolás Hogy megőrizd a termék hosszú élettartamát, javasoljuk, hogy az időjárási elemektől védett helyen tárold.

Vélemények

Munkatársaink véleménye