SNIPER
  • Bodyboard Szörfözés - Bodyboard THE SCORE  SNIPER - Vizisportok - OLAIAN, ITIWIT, ORAO, SUBEA
Ref. : 8659761
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Bodyboard

Bodyboard THE SCORE, fehér SNIPER

SNIPER
A SNIPER "The Score" bodyboard ideális a boardozás elkezdéséhez és a fejlődéshez. A leash és plug külön kapható. Bodyboard SNIPER az "Improve series" családból PE maggal, merevítővel és csatornákkal kiváló az elkezdéshez és fejlődéshez. Sokoldalú, köszönhetően a formának és az anyagoknak, középhaladó szinthez.

Termékelőnyök

Kiváló csúszás/siklás HDPE alj (slick). IXL felső rész. A leash és plug külön kapható.
Tartós használat PE mag; Írányíthatóság, kontroll és kényelem hideg vízen is. 1 hosszmerevítő.
Tapadás Alul elhelyezkedő oldalsó csatornák. 50/50 rail.

Műszaki információ

SNIPER bodyboard, a RADBUG termékcsalád kiegészítő modellje

2020-ban úgy döntöttünk, hogy szélesebb bodyboard választékunk kínálunk, mint a saját RADBUG termékcsaládunk. Ezért választottuk ki ezt a különleges bodyboardot a SNIPER márkától, amely ismert a szakértelméről és termékeinek minőségéről.
A SNIPER híres bodyboardosokkal dolgozik együtt, mint Amaury Lavernhe, Iain Campbell, Alex Uranga, akik a bodyboardozás világának elit tagjai.

A bodyboardozás elkezdéséhez és fejlődéséhez készült

A SNIPER "Improve Series" család modellje kiváló azok számára, akik szeretnék elkezdeni a bodyboardozást és fejlődnének benne. A deszka technikai jellemzői kiváló kompromisszumot biztosítanak az egyszerűség, kényelem és irányíthatóság között a sokoldalú használathoz hideg vízben is.

Mérettáblázat / Hogyan válaszd ki a bodyboard méretét?

A bodyboard mérete közvetlenül befolyásolja a stabilitást és az irányíthatóságot. Fontos, hogy a bodyboard a felhasználó testalkatának megfelelő legyen. Ez a modell 5 méretben kapható a testmagasságtól függően: 36" 125 és 140 cm között
38" 135 és 155 cm között
40" 155 és 170 cm között
42" 165 és 185 cm között
44" 185 cm felett
Egy túl kicsi bodyboard nem biztosít kellő felhajtóerőt, ezért lemaradhatsz néhány hullámról. A túl nagy pedig nehezen irányítható.

A leash és plug külön kapható

Javasoljuk a BICEPS RADBUG 500 leash használatát. A rögzítéséhez, győzödj meg róla, hogy a plugot a deszka középpontjától legalább 5 cm-rel távolabb helyezd. Egy nagy, csillagfejű csavarhúzóval fúrj egy lyukat a kiválasztott helyre, a deszka aljáról indulva! (Ha felülről indulsz, károsíthatod a felső réteget).
Tedd be a dugó két részét úgy, hogy a csavar legyen alul!
Egy pénzérme segítségével csavard be úgy, hogy a felső réteg enyhén deformálódjon.

Tudtad? Az uszony használata kétszer, háromszor több hullám meglovaglását teszi lehetővé!

Köldök fölé érő vízben uszony nélkül nagyon nehéz elérni a hullámot. Lábbal nem lehet már elrugaszkodni, a karral történő evezés pedig nem elég hatékony.
Tapasztalataink szerint az uszony használata kétszer, háromszor több hullám meglovaglását teszi lehetővé, vagyis sokkal élvezetesebb használatot biztosít!
Az uszony sokkal gyorsabb haladást biztosít, és sokkal nagyobb lendületet biztosít a take-off pillanatában.
Uszony: Ne feledkezz meg róla!

A megfelelő használathoz fontos a megfelelő elhelyezkedés

Amikor felfekszel a hullámra, mindkét kéznek elöl kell lennie.Balra fordulásnál tartsd elöl a bal kezed (a kéz, a könyök és a vállak egy vonalban, a kar 90°-os szögben az alkarral), jobb kezed pedig tedd a jobb railre a deszka közepéig. Az iránytartáshoz a bal lábad helyezd úgy, mintha a bal oldali rail meghosszabbítása lenne. Jobbra forduláshoz fordítva járj el!

Tanácsok az irritáció csökkentéséhez és a megfelelő tapadáshoz a deszkán.

Siklás közben a bodyboardon fekszel. Hogy a deszka ne irritálja a has és a kar bőrét, viselj UV-szűrő pólót vagy neoprén szörfruhát! A bodyboard megfelelő tapadása érdekében waxold be a tetejét, különösen a deszka elejét, ahol a kezek vannak, az oldalát és a hassal érintkező részt! A waxok külön kaphatók, megtalálod őket a szörftermékek választékában.
A műveletet minden szezonban végezd el!

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Tárolás Védőhuzatban szállítandó és tárolandó. Ne hagyd a tűző napon, ha nem használod! Használat után árnyékos helyen szárítandó.

Vélemények

Munkatársaink véleménye