Intelligens és elegáns: pulzusmérő a csuklón!

BLAZE fitneszóra, S

Stílusos alakmegőrzéshez, intelligens fitneszkaróra pulzusmérővel és online GPS-szel. Modern funkciókkal ellátott: folyamatos pulzusfigyelés a csuklón (PurePulse), online GPS, edzésprogram a kijelzőn, színes érintőképernyő.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8377093
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Innovatív sportélmény! Folyamatos pulzusfigyelés a csuklón (PurePulse): optimalizálja edzéseit a folyamatos pulzusmérés és az egyszerűsített zónák segítségével, anélkül, hogy egy kényelmetlen pulzusmérő övet kellene viselnie!
- Online GPS: csatlakoztassa a Fitbit Blaze órát telefonja GPS-ével, hogy megtekintse útvonalterveit, illetve a statisztikákat futásairól, tempójáról és időtartamáról.
- Edzésprogram a kijelzőn FitStarral: indítson el egy edzést, és kövesse az utasításokat!
Haladó funkciók a kiváló erőnlétért - Multisport: többféle mozgásformát (futás, kerékpár...) is figyelemmel követhet valós időben, csuklóján.
- SmartTrack: automatikus mozgásfelismerés és adatmentés. Megtalálja a lementett edzések között, akkor is, ha elfelejtette elmenteni.
- Összesítések + edzéscélok: minden edzés végén összesítést láthat a kijelzőn, majd a Fitbit alkalmazással megtekintheti fejlődését, a kitűzött célja felé tett lépéseket.
Statisztika és elegancia minden alkalommal. - Napi tevékenységkövetés: mérje minden nap a lépések, az elégetett kalóriák és az aktív percek számát!
- Színes érintőképernyő: navigáljon ujja hegyével, válassza ki vagy módosítsa, hogyan jelezze ki az időt a készülék!
- Akkumulátor hosszú üzemidővel: viselje a Fitbit Blaze-t 5 nap és 5 éjszaka anélkül, hogy újratöltené!
Egyéb módszerek a kondíció megőrzéséhez Hívásértesítők, SMS és naptár: ha szeretne kapcsolatban maradni, kapcsolja be az értesítőket, amelyek diszkréten, rezgéssel és a kijelzőn jeleznek csuklóján.
Zene irányítása: nem kell többé elővennie zsebéből vagy táskájából okostelefonját, beállíthatja a hangerőt, szüneteltetheti a lejátszást vagy a következő zeneszámra léphet közvetlenül az érintőképernyőn keresztül.
Eszközök, amelyek segítenek Önnek kipihenni magát. Automatikus alváskövetés A Fitbit Blaze automatikusan nyomon követi alvásának időtartamát és minőségét, segít a napi rutin kialakításában és a jobb alvás elérésében.
Csendes ébresztés: Ne kezdje többé napját kapkodva: állítson be a Fitbit alkalmazásban ébresztőt, hogy az elektronikus coach csendes rezgéssel ébressze Önt reggelente!
Fizikai jellemzők - A szíj mérete: 14-17 cm kerületű csuklóra megfelelő.
- Az óralap mérete: 19,05 mm x 25,4 mm
- A szíj szélessége: 40,13 mm
Csomag tartalma - Letörölhető Fitbit Blaze elektronikus személyi edző
- Klasszikus szíj
- Töltőkábel
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE