Soha nem tapasztalt, hihetetlen kényelem.

Búvár Búvár - Big Evolution búvármaszk CRESSI SUB SPA - Vizisportok - OLAIAN, ITIWIT, ORAO, SUBEA
Búvár

Big Eyes Evolution Cressi szürke-sárga búvármaszk CRESSI SUB SPA

CRESSI SUB SPA
Légzőkészülékes búvárkodáshoz. A Big Eyes Evolution Cressi szürke búvármaszk átlagon felüli kilátást biztosít a kétlencsés kialakításnak és a széles látómezőnek köszönhetően.

 

Ref. : 8132123
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Szoknyarész A búvárszemüveg (maszk) azon puha, rugalmas része, mely az arccal érintkezik.
Silicone Crystal HighSeal A szilikon rendkívül hajlékony, hipoallergén anyag. A szilikonból készült tömítés tökéletesen és kényelmesen idomul az archoz, így biztosítva a vízhatlanságot. A tartós Crystal szilikon az évek során sem sárgul meg. Speciális kémiai összetétele révén jelentősen mérsékli a szemüveglencse párásodását.
Edzett üveg lencse Az edzett üveg 2-5x tartósabb a hagyományos üvegnél. Törés esetén a lencse apró darabokra esik szét, megakadályozva így a komolyabb sérüléseket.
Korrekciós lencse A Big Eyes Evolution búvármaszk korrekciós lencsével is használható. Egy kisebb csavarhúzó segítségével a szemorvos által felírt szemüveglencse néhány másodperc alatt a keretbe illeszthető. Ezeket a lencséket a Decathlon áruházak jelenleg nem forgalmazzák. Ezzel kapcsolatban forduljon bizalommal a Cressi márkaképviselethez.
Mikrometrikus csatok A mikrometrikus csatok és a két oldalt elhelyezkedő fogazott fejpántok segítségével még kesztyűben is könnyedén méretre állítható a búvármaszk.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE