Bő szabású fürdőnadrág oldalsó zsebekkel.

Szörfözés Szörfözés - Bidarte Outline fürdőnadrág  TRIBORD - Vizisportok - OLAIAN, ITIWIT, ORAO, SUBEA
Szörfözés

Bidarte Outline piros színű férfi fürdőnadrág TRIBORD

TRIBORD
A vízparti sportok szerelmeseinek, akik gondtalanul szeretnek fürödni és mozogni. A rövidszárú fürdőnadrág megszeretteti Önnel a vízparti sportokat (fürdőzés, röplabda, futball, futás, stb. ). Oldalsó zsebek és bő szabásvonal, gumis derékrész és szorítózsinór.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 4 490Ft 22 %

Minimum 3 490Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/08/25 Részére

** Ettől 2016/08/25 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/08/25 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/08/25 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/08/25 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8356283
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Színválaszték 6 féle grafikai mintával készül. Az egyik változatnál az anyag egyszínű, melyen ferdén elhelyezett motívumok találhatók, a másik változatot az anyag színével megegyező nyomott minták és ferde motívumok díszítik. Mindkét esetben a derékpánt színe eltér a fürdőruha színétől.
Méretek S, M, L, XL és XXL méretben kapható.
Terméknév Miért Bidarte?
A Bidarte elnevezés a Baszkföldön található Bidart partszakasz nevéhez fűződik. A Bidart nevű település Biarritz déli részén található, melynek homokos tengerpartja minden nyáron számos vízisport-rajongót vonz. Strandröplabda- és strandfutball-pálya és számtalan élmény vár mindenkire!
A Tribord márkanevet viselő termékek tervezése, elnevezése és létrehozása a cég hendaye-i központjában, az Atlanti-óceán partján, Baszkföldön történik.
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (pólók, nadrágok, hátizsákok stb.). A Decathlon a környezetvédelmi jelölési folyamat önkéntes résztvevője. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE