Bő szabású fürdőnadrág oldalsó zsebekkel.

BIDARTE BRANDED fürdőnadrág

A vízparti sportok szerelmeseinek, akik gondtalanul szeretnek fürödni és mozogni. Hosszított fazonú fürdő rövidnadrág strand sportokhoz (fürdőzés, röplabda, futball, futás stb. ). Oldalsó zsebek és bő szabásvonal, gumis derékrész és szorítózsinór.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8356276
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Színválaszték 9 féle mintával kapható: egyszínű ferdén elhelyezett mintával és eltérő színű derékrésszel vagy színárnyalatok ferdén elhelyezett mintával és eltérő színű derékrésszel.
Méretek S, M, L, XL, XXL méretben kapható.
Terméknév Miért Bidarte?
A Bidarte elnevezés a Baszkföldön található Bidart partszakasz nevéhez fűződik. A Bidart nevű település Biarritz déli részén található, melynek homokos tengerpartja minden nyáron számos vízisport-rajongót vonz. Strandröplabda- és strandfutball-pálya és számtalan élmény vár mindenkire!
A Tribord márkanevet viselő termékek tervezése, elnevezése és létrehozása a cég hendaye-i központjában, az Atlanti-óceán partján, Baszkföldön történik.
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (pólók, nadrágok, hátizsákok stb.). A Decathlon a környezetvédelmi jelölési folyamat önkéntes résztvevője. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE