Szabása szabad mozgást biztosít!

Hajózás, dingi, windsurf Hajózás, dingi, windsurf - BELATU férfi kabát  TRIBORD - Vizisportok - OLAIAN, ITIWIT, ORAO, SUBEA
Hajózás, dingi, windsurf

BELATU vízhatlan és légáteresztő, sötétkék, férfi kabát TRIBORD

TRIBORD
Vitorlázáshoz, nyugodt időben. Vízhatlan és légáteresztő vitorláskabát, követi minden mozdulatát. Ideális viselet stégen és hajón, hatékony védelmet nyújt a szél és a zápor ellen.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 11 990Ft %

Minimum 11 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8354655
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlanság: Az exkluzív Novadry Swell összetevő szárazon tartja a testet erős záporban is. A ruhadarabot 4 órás viharteszt során teszteltük 100 l/h/m² mennyiségű vízzel: ez idő alatt egy csepp sem szivárgott át a szöveten. Az összetevő vízhatlansága garantált min. 5000 mm-es vízoszlop nyomása alatt. Varrásai 100%-osan vízhatlanok.
Derékrész A lapos és rugalmas derék rendkívüli kényelmet és szabad mozgást biztosít. Az elülsőnél hosszabb hátrész biztosítja a vesék védelmét előrehajlásnál.
Állítható mandzsetták Gumírozott és állítható csuklórész a két tépőzáras rátétnek köszönhetően. E két funkció segítségével a kabát ujját a csuklóra igazíthatja. Megakadályozhatja a levegő beáramlását és a víz beszivárgását.
Iratok és eszközök védelme A cipzáras belső zsebben biztonságosan, nedvességtől védve tárolhatja iratait és kiegészítőit.
Kéztartó zsebek Két nagy cipzáros kézmelegítő zseb: védi a kezét a széltől és az esőtől, szükség esetén eszközök is elférnek benne.
A kabát bélése A két anyagból kialakított bélés (nylon és mesh): hatékonyan elvezeti az izzadságot, és biztosítja a légcserét.
A kabát záródása A hosszanti cipzár injektált műanyag fogas kialakítású (ahogy a zsebek cipzárjai is): a fogak különleges formája ellenáll a só oxidáló hatásának. Külső hajtóka és alsó bújtató: optimális vízhatlanságot biztosít.
Mi a "zuhanytesztnek" is nevezett vízhatlansági teszt? Jegyzőkönyvben rögzített teszt: a ruhadarabot különböző időjárási körülményeket szimuláló „zuhanytesztnek” vetik alá. Minden termékünk 100%-ig vízhatlannak bizonyult a több mint 4 órás, 100 l/h/m²-450 l/h/m²-es zuhanyteszt során. Viszonyításképpen megjegyezzük, hogy a csapadék világrekordot az USA-ban mérték 1942-ben: 174 l/h/m² 4 óra 30 perc alatt (National oceanic and atmospheric administration, USDC). Ez idő óta nem dőlt meg a rekord. Párizsban átlagosan 2 l/h/m² eső esik (Paris. fr).
Videó-útmutató
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés. A termék környezetre gyakorolt hatását különböző mutatók alapján a teljes életciklust felölelően elemzik. A közzétett átfogó értékelés (A,B,C,D,E besorolás azaz 1-5 osztály) segítségével más, azonos típusú termékekkel való összehasonlításban (póló, nadrág, hátizsák, stb.....) könnyen megtalálhatók a legkisebb környezeti hatással járó termékek. A Decathlon tudatosan részt vállal a környezetvédelmi értékelés önkéntes közzétételében. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Novadry laboratóriumi körülmények között vihart szimulált a teszteléshez. 4 órán át bőséges esőnek tette ki a ruhadarabot (100 l/h/m2), de a vízhatlan és légáteresztő kabát mindvégig száraz maradt.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE