Állítható pánt és kényelem

Gyaloglás Gyaloglás - Baoma női sportgyalogló cipő NEWFEEL - Utcai gyaloglás
/common/3Dpictures/a/e757399e2c894ced82ca231be00702df.zip/index.html
Gyaloglás

Baoma női lapos talpú bőr sportgyalogló cipő, fekete NEWFEEL

NEWFEEL
Rendszeres sportgyalogláshoz. Lapos talpú bőrcipő, mely állítható pántjának köszönhetően alkalmazkodik a különböző lábformákhoz. Nőies és kényelmes viselet sportgyalogláshoz.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 11 990Ft 25 %

Minimum 8 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/08/10 Részére

** Ettől 2016/08/09 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/08/09 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/08/10 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/08/09 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8294921
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A termék használat közbeni tesztelése Minden Newfeel cipőt gyaloglás közben tesztelünk olyan körülmények között, amilyenekkel Ön is találkozhat minden nap (időjárás, sebesség, gyaloglás időtartama, talajtípusok). Cipőinket hétköznapi használati tesztekkel fejlesztjük és ellenőrizzük.
Laboratóriumi tesztek A Newfeel minden termékét laboratóriumban teszteli, hogy ellenőrizze a gyaloglócipők tulajdonságait és előnyeit, mint a hajlékonyságot (rugalmasságot), a talpbetét kopását (elhasználódását), a felsőrész és a talpbetét ragasztását.
Mi a sportgyaloglás? A sportgyaloglás 30 perctől több órán át is végezhető ritmusos mozgás. Enyhe szintkülönbségű terepen végezhető: országúton, földúton, vagy akár gyaloglópadon. A sportolók céljuktól függően különböző tempóban gyalogolnak, általában 5-10 km/h sebességgel. Bővebb információ: www.newfeel.com
Miért válasszon speciális gyaloglócipőt? Sportgyaloglás során a talp a sarokra érkezéstől a lábujjakkal történő elrugaszkodásig teljesen végiggördül a talajon, aminek során erősen behajlik. Ezért ilyen hajlékonyak a sportgyalogló cipők.
Ezen felül a használattól függően fontos lehet a légáteresztés és a vízlepergetés, valamint a lendület azok számára, akik gyorsabban szeretnének haladni.
Melyek a sportgyaloglás előnyei? A sportgyaloglás, mivel a test számos izmát megmozgatja, egy hatékony és terjes értékű mozgásforma. Más sportokhoz hasonlóan jótékony hatással van az egészségre, és ideális alakformáláshoz. A gyaloglás az egyik legkevésbé megterhelő mozgásforma az ízületek számára. Kímélő sport, mellyel kikapcsolódhat! Bővebb információ: www.newfeel.com
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Newfeel cipőket használat közben és laboratóriumban is teszteltük.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE