CARTOGRAPHIA
  • térképek Túrázás - Balaton II. Nyugati térképe CARTOGRAPHIA - Túra felszerelés
Ref. : 8530365
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
térképek

Balaton II. Nyugati rész aktív térkép CARTOGRAPHIA

CARTOGRAPHIA
Decathlon
A Balaton II. Nyugati rész című aktív térkép a Révfülöp-Balatonboglár tengelytől nyugatra eső terület dolgozza fel, és ad tippeket a kerékpáros kalandozásokra. A legismertebb kerékpáros túraútvonal a Balaton körüli Bringakörút, de a parttól kicsit eltávolodva is számos nagyon izgalmas és látványos kerékpáros útvonalat találhatunk.

Termékelőnyök

Sokoldalúság Balatoni Bringakörút részletes leírással, Badacsony gyalogtúra leírással.
Egyszerű használat Kiépített kerékpárutak, javasolt kerékpártúrák (gps track), kerékpárkölcsönző.
Tartós használat Tanúhegyek,kilátópontok,strandok,kalandparkok,
bobpályák,víziparkok.

Műszaki információ

Tartalom:

A részletes, tájékozódást segítő térképén hangsúlyosan jelenik meg az aktív turisztikai tartalom, mint például a kerékpárutak, ajánlott kerékpártúra útvonalak, horgászhelyek, tanösvények, élményparkok, strandok, kikötők, valamint a kapcsolódó szolgáltatók is. A kiadvány tíz, különböző nehézségű kerékpártúra útvonalat javasol, melyek a térképen narancsszínű vonallal jelölve a hátoldalon pedig szintmetszettel, rövid leírással, letölthető GPS track-kel (.gpx) szerepelnek.

Műanyag borításának köszönhetően :

az aktív térkép felülete vízálló, így esőben vagy épp vízitúrázás közben is használható. Bátran lehet rá rajzolni (például napi túratervet) alkoholos filccel – ami később nyom nélkül eltávolítható -, így a saját útvonalak, jegyzetek is megjeleníthetőek a térképen. Az ajánlott túraútvonalak letölthető GPS track formájában is elérhetőek a funiQ aktív szabadidős portál QR kódokkal kapcsolódó oldalairól.

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye