2 az 1-ben táska: oldaltáska/hátizsákKézipoggyász

Táskák Táskák - BACKENGER oldaltáska/hátizsák NEWFEEL - HD - GEONAUTE
Táskák

Backenger oldaltáska/hátizsák kézipoggyász méret, 30 l, fekete NEWFEEL

NEWFEEL
Személyes tárgyak egyszerű szállításához, mindennapos és hétvégi használatra és utazásra. Ez a 2 az 1-ben táska ötvözi a kézipoggyász méretű válltáska előnyeit a hátizsák kényelmével. A válltáska egy mozdulattal hátizsákká alakítható és vissza.17" méretű laptop tárolására alkalmas.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 11 990Ft 25 %

Minimum 8 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2017/01/04 Részére

** Ettől 2014/12/17 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2014/12/17 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2017/01/04 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2014/12/17 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8304517
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Hogyan állítsam be a 30 literes Backenger táskámat? Úgy tudja leggyorsabban válltáskából hátizsákká alakítani, hogy mikor válltáskaként szolgál, a Backengert úgy állítja be, hogy ennek felső része a csípőig ér. A beállításhoz a pánt szíjának többletét vegye ki, majd csúsztassa a szíjat a fokba úgy, hogy a Backengert a saját méretéhez állítja be. Végül a szíj többletét helyezze vissza a pántba.
Tanácsok a használathoz A Backenger válltáskából hátizsákká alakítható a mindennapi utazásai során, ezért ne feledje dolgait stabilan rögzíteni a számos rendelkezésére álló rekeszben. Jól zárja be a cipzárokat az utazás előtt!
Használat közben végzett tesztek Minden táskánkat és bőröndünket mindennapi használat közben gyaloglók tesztelik azonos körülmények között, mint amilyenekkel Ön is találkozhat a hétköznapokban (tömegközlekedés, repülőn, vonaton utazás, lépcsőn, mozgólépcsőn és különböző talajon való használat...). A használati tesztek során a termékek vizsgálatára NEWFEEL-től független személyeket alkalmaztunk, hogy azokat teszteljék, fejlesszék és jóváhagyják.
Laboratóriumban végzett tesztek Laboratóriumainkban extrém körülményeket reprodukálunk, hogy az anyag, varrás, illesztés, és műanyag alkatrészek ellenállását tesztelni tudjuk. Ezek a tesztek lehetővé teszik a két éves garanciát.
Hogyan mérhető a Newfeel táskák és bőröndök űrtartalma? Az űrtartalmat standard módszerrel mérjük: Kis méretű labdákat alkalmazunk, hogy a fő rekeszt és az egyes zsebeket kitöltsük. Majd eltávolítjuk a labdákat egy mérő tartályba, amely a tömeget liter mértékegységben is megadja.
A termék története A Backenger egyszerre kényelmes hátizsák (Backpack) és divatos válltáska (Messenger). 2012-ben az Oxylane Innovation Awards innovációs termékdíj nyertesének választották. A Backenger innovatív formatervezésének és könnyű átalakíthatóságának köszönhetően megkönnyíti a mindennapi kellékek szállítását. A Strenfit által a Backengeren végzett számos kísérlet a táskát valóban forradalmivá teszi, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy a mindennapi gyaloglás mindenki által elérhetővé váljék.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE