Tartja a hát alsó részét gyakorlat közben.

„BACK SUPPORT” nadrág edzéshez

Testépítéshez. Exkluzív technológiájának köszönhetően tartja a hát alsó részét guggolás és emelés közben. Minél stabilabb az állás, annál nagyobb az egyensúly és a teljesítmény.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8356070
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A testépítő termékek kialakítása A ruházati választékot úgy alakítottuk ki, hogy kényelmes és légáteresztő legyen. A Domyos csapata azért dolgozik, hogy élvezetes legyen a testépítés! Így nem kell a ruháival törődnie, nyugodtan koncentrálhat a gyakorlatokra. A termékeket használat közben teszteljük, és a vásárlói vélemények alapján folyamatosan fejlesztjük.
Miért válasszam a testépítést? Az izomerősítés célja a test izmainak fejlesztése. Rendszeres és egészséges módon a testépítést bárki, edzettségi szinttől függetlenül gyakorolhatja, formálhatja testét. A sportág nagy előnye, hogy bárhol végezhető (edzőteremben, otthon, a szabadban), a választott edzésformától függően.
A termék segít a derékrész helyes tartásában. Milyen célt szolgál a termék? Technikai kialakítása révén pontosan illeszkedik a derékrészen az olyan intenvíz gyakorlatoknál, mint a SQUAT és a felhúzás.
Megfelelő testhelyzetben erősebb a hát, ezáltal biztonságosan fejlődhet edzései során. A BACK SUPPORT viselhető önmagában vagy rövidnadrág alatt.
Segíti az egyensúly megtartását. Milyen célt szolgál a termék? Exkluzív és innovatív termék, a háton elhelyezett pántjai révén segíti a megfelelő súlyelosztást és a helyes testhelyzet felvételét az edzések során.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE