BABOLAT

A legellenállóbb!

  • Tenisz, Squash, Tollaslabda Tenisz - BABOLAT PRO HURRICANE húr  BABOLAT - Tenisz
Ref. : 8197518
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Tenisz, Squash, Tollaslabda

BABOLAT PRO HURRICANE monofilament teniszhúr, 1,25 mm/200 m BABOLAT

BABOLAT
Profi játékosnak, aki 10 óránál kevesebb idő alatt elszakítja a húrokat. Tartós húr a jól pörgetett labdákhoz. A 1,25 mm átmérőjű Babolat Pro Hurricaine Tour momofilament húr tökéletes választás azoknak a sportolóknak, akik tartós húrt keresnek.
felhasználói értékelés
Decathlon
ig 32 990Ft 18%

Minimum

26 990Ft**
Az ár környezetvédelmi termékdíjat tartalmaz / DroppedPriceFromStartDate

Ettől 2015/10/13 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: 2015/10/13 Érvényes a készlet erejéig.
32 990Ft %
DroppedPriceBefore0FtDroppedPriceNow32 990Ft**
Az ár környezetvédelmi termékdíjat tartalmaz / DroppedPriceFromStartDate

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
TERMÉKELŐNYÖK
Tartós használat Nagyon jó ellenállás, még extrém húrszakító játékosok esetében is. Óvd a karod!
Pörgetés Kiváló irányítás, hatszögű metszet.
Teljesítmény Kevésbé erőteljes, merev poliészter húr.
MŰSZAKI INFORMÁCIÓ
Mennyire terhelhető?

A mérsékelt húrfeszültség (18 - 23 kg) kényelmesebb játékot, erőteljesebb ütéseket és nagyobb ütőteljesítményt biztosít. Azonban, kevésbé kontrollálható és precíz az ütés.
A nagy húrfeszültség (>23kg) pontosabb és jobban irányított labdákat eredményez. Azonban légy óvatos, nehogy íngyulladás alakuljon ki. Továbbá, csökken a pörgethetőség és az ütőerő.

Monofilament húrok?

A Decathlon 19-22 kg húrfeszültséget ajánl a monofilament húrokhoz. A sérülések elkerülése érdekében 15 év alatti gyermekek számára egyáltalán nem javasoljuk a monofilament húrok használatát. Ezek a húrok azoknak a játékosoknak valók, akik a játékidőt tekintve kevesebb, mint 10 óra alatt elszakítják a húrokat, mivel azok hamar veszítenek eredeti húrfeszességükből.

Multifilament húrok?

A multifilament húrokhoz a Decathlon legfeljebb 25 kg húrfeszültséget javasol. Az íngyulladásra érzékenyeknek, a fiatalabb korosztálynak és azoknak ajánlott, akik nem sűrűn szaggatják a húrokat. A multifilament húrok sokáig megtartják eredeti húrfeszességüket.

Mikor kell húrt cserélni?

A teniszütőd teljesítménye 50%-ban a kerettől és 50%-ban a húrozástól függ. Ügyelj tehát arra, hogy a teniszhúrod mindig a legmegfelelőbb állapotban legyen.
A húrt gyakran szakítóknak azt ajánljuk: cseréljenek húrt, ha az elszakad.
Azoknak, akik soha nem vagy ritkán szakítják el a húrt a Decathlon annyi húrcserét javasol, amennyi a heti játékok száma. Például: Heti 1 napot játszom, ezért évente egyszer cserélek húrt. Heti 3 napot játszom, ezért évente háromszor cserélek húrt.

A Decathlon tanácsa

Egy rugalmas húrt nem szabad megfeszíteni, mert ez erősen kihat a teljesítményére. Egy kevésbé feszes húr lazább és kevésbé megerőltető játékot, valamint nagyobb ütőerőt biztosít. A játék során a húr elhasználódik anélkül, hogy elszakadna. Veszít rugalmasságából és eredeti tulajdonságaiból. A húrok átmérője is hatással van a játék minőségére. Minél vékonyabb a húr, annál nagyobb a pörgethetőség és az ütőerő. Minél nagyobb az átmérő, annál ellenállóbb a húr és annál könnyebben okoz sérülést.

Még több információ Összecsuk
ANYAGÖSSZETÉTEL
Tárolás Ne tedd ki az ütőt nagy hőingadozásnak. Ne hagyd a gépjármű csomagtartójában: a hőmérséklet jelentős mértékben növekedhet vagy csökkenhet a csomagtérben.
Korlátozott felhasználás: A monofilamentumok nem alkalmasak 15 év alatti játékosok számára
A VÁSÁRLÓK MEGTEKINTETTÉK MÉG

Ne feledd!

VÉLEMÉNYEK
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE