Bélelt úszónadrág, így még tartósabb!

B-STRONG WP USA úszónadrág

Fiatal úszóknak rendszeres használatra, heti legalább egy edzéshez. Slip fazonú, bélelt férfi úszónadrág, nagyon tartós és ellenálló. Fazonja szabadon hagyja a lábat, megfelel vízilabdázáshoz.

 

Ref. : 8361489
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Fazon ÚSZÓNADRÁG - oldalsó hossz: 7 cm

Egy fürdőruhának mindenekelőtt kényelmesnek kell lennie. Szabad mozgást kell biztosítania, nem irritálhat. Ezért, az úszónadrág kiválasztásának fontos szerepe van.

Hagyományos, időtálló fazon, kiváló mozgásszabadságot és tartást biztosít.
Összetevő 100% poliészter
Mérnökeink egy olyan poliészter alapú szövetet fejlesztettek ki, melyben az elasztán szálat PBT szálra cserélték, így megfelelő rugalmasságot biztosít, kényelmes, és ellenáll a klór roncsoló hatásának.

A PBT további előnye, hogy
- gyorsan szárad.
- az anyag ellenállása csupán 3-4%-ot veszít teljes élettartama alatt.
- ellenáll az UV-sugárzásnak: A színeit megtartja, még az élénkek sem fakulnak az idő során.
AQUARESIST technológia: Az AQUARESIST termékek nagyon tartósak, ellenállnak a klór roncsoló hatásának! Megőrzik a rugalmasságukat, ellenállnak az UV- sugárzásnak. Ezért ajánljuk rendszeresen és intenzíven uszodában edzőknek.
Bélés Vastagabb bélés, tartósabb használat.
HASZNÁLAT Úszónadrág rendszeres úszáshoz.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Az AQUARESIST védjeggyel ellátott termékeket ciklikusan ismétlődő nyújtásnak tettük ki a tesztelés 240 órája során, egy klóros vízzel teli medencében. Ez idő alatt az anyag semmit sem veszített rugalmasságából. A hagyományos fürdőruházattal szemben, a termék tulajdonságai nem változtak.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE