Precizitás és méretre állíthatóság

B-FAST úszószemüveg

Ajánlott edzésre és versenyre, intenzív használatra. Fabien Gilot-val, a NABAIJI technikai partnerével kifejlesztett termék. A B-FAST úszószemüveg intenzív használatra ajánlott. Az első "egyedi méretre" készült úszószemüveg, könnyen kezelhető mikrometrikus beállítással. Hidrodinamikus lencsék a tökéletes stabilitáshoz.

Szín : FEHÉR / EZÜST

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8379585
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Szabadalmaztatott innováció Olyan úszószemüveget keres, amelyik tökéletesen illeszkedik az arcára, teljesen vízzáró és stabilan tart az úszásnál, a fejesugrásnál és a bukófordulóknál?
Erre nyújt megoldást a B-FAST úszószemüveg az egyszerűen beállítható mikrometrikus orrnyeregnek köszönhetően. A rendszer révén egy csavarhúzó segítségével (a csomag tartozéka) precízen beállítható a két szemüveglencse közötti távolság, a fejpánt pontos beállítása a hátul lévő csattal történik.
FINA által jóváhagyva A FINA (Nemzetközi Úszó Szövetség) által jóváhagyott B-FAST NABAIJI svéd úszószemüveg edzésekre és versenyekre ajánlott.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Fabien Gilot, 2012-ben olimpiai bajnok, 2015-ben Európa bajnok és a NABAIJI technikai partnere. Fabien Gilot társtervezője a B-FAST NABAIJI svéd úszószemüvegnek. Magas szintű edzéseihez és versenyeihez az általa már előzetesen tesztelt és jóváhagyott B-FAST szemüveget választotta.
Szakértőnk ajánlása A B-FAST szemüveg megfelel az úszószemüvegekre vonatkozó EN 250/2014 (kivonat) és a BS 5883. számú szabványoknak, amelyek a vízzáróságra, az úszó biztonságát befolyásoló lencse és gumiszalag ellenállására, a lencsék tisztaságára, stb. . . vonatkozóan tartalmaznak előírásokat.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE