Precizitás az Ön jobb teljesítményéhez.

Úszás Úszás - B-FAST tükrös úszószemüveg  NABAIJI - Víz - TRIBORD, NABAJI
Úszás

B-FAST fekete-zöld színű tükrös úszószemüveg NABAIJI

NABAIJI
Edzésre és versenyre. Fabien Gilot olimpiai bajnok, a NABAIJI technikai partnerével fejlesztett termék. A B-FAST úszószemüveg intenzív használatra ajánlott. Az első "egyedi méretre" készült úszószemüveg, könnyen kezelhető mikrometrikus beállítás. Hidrodinamikus lencsék a tökéletes stabilitáshoz.

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 7 990Ft 38 %

Minimum 4 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/12/24 Részére

** Ettől 2016/12/24 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/12/24 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/12/24 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/12/24 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8375023
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Szabadalmaztatott innováció Olyan úszószemüveget keres, amelyik tökéletesen illeszkedik az arcára, teljesen vízzáró és stabilan tart az úszásnál, a vízbeugrásnál vagy a fordulónál?
Erre nyújt megoldást a B-FAST úszószemüveg az egyszerűen beállítható mikrometrikus orrnyeregnek köszönhetően. A rendszer révén egy csavarhúzó segítségével (a szemüveg tartozéka) precízen beállítható a két szemüveglencse közötti távolság, a fejpánt pontos beállítása a hátul lévő csattal történik.
FINA által jóváhagyva A FINA (Nemzetközi Úszó Szövetség) által jóváhagyott B-FAST NABAIJI svéd úszószemüveg edzésekre és versenyekre ajánlott.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Fabien Gilot, 2012-ben olimpiai bajnok, 2015-ben Európa bajnok és a NABAIJI technikai partnere. Fabien Gilot társtervezője a B-FAST NABAIJI svéd úszószemüvegnek. Magas szintű edzéseihez és versenyeihez az általa már előzetesen tesztelt és jóváhagyott B-FAST szemüveget választotta.
Szakértőnk ajánlása A B-FAST szemüveg megfelel az úszószemüvegekre vonatkozó EN 250/2014 (kivonat) és a BS 5883. számú szabványoknak, amelyek a vízzáróságra, az úszó biztonságát befolyásoló lencse és gumiszalag ellenállására, a lencsék tisztaságára, stb. vonatkozóan tartalmaznak előírásokat.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE