Hidrodinamikus úszódressz versenyekhez.

Úszás-NABAIJI Úszás, aquafitnesz - B-Fast női úszódressz NABAIJI - Úszódressz, fürdőnadrág
Úszás-NABAIJI

B-Fast női verseny úszódressz - fekete/piros NABAIJI

NABAIJI
Ajánlott intenzív használatra, heti 3 vagy több edzéshez. A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) által jóváhagyott verseny úszóoverall, kompressziót, kis közegellenállást és hidrodinamikát biztosít.
Decathlon
ig 39 990Ft %

Minimum

39 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
39 990Ft %
39 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8358545
TERMÉKELŐNYÖK
Mozgás a vízben AQUARACE technológia: csökkenti az úszás közben fellépő közegellenállást.
A csúszás minősége Vízlepergető hatás: kis mértékben nedvesedik át, tökéletes siklást biztosít.
Izomtartás Rendkívül rugalmas anyaga kiváló izomtartást biztosít.
Környezeti hatás Termék összehasonlítás: női úszódressz - sustainability.decathlon.com
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Méretek
32 - 44
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használat Intenzív úszás: intenzíven úszó hölgyeknek, legalább heti háromszori úszáshoz. Ők olyan úszódresszt keresnek, amely edzésen ellenálló és megfelel az úszással kapcsolatos sporttörvényi előírásoknak. A kivágás magasabb, így a comb szabadon marad, a rendkívül vékony pántok pedig minimálstílust kölcsönöznek. Az intenzíven úszó hölgyeknek versenyekhez hosszú szárú úszódresszre is szükségük van, amely rendkívül jól tartja az izmokat, így segíti az áramvonalas használatot.
Fazon Kerek hátkivágás: egy úszódressznek mindenekelőtt a kényelmet kell szolgálnia, hogy szabadon lehessen benne mozogni anélkül, hogy zavaró lenne vagy sérülést okozna. Éppen ezért, a hát kialakításának fontos szerepe van az úszódressz kiválasztáskor.
A kerek hátkivágás ideális úszáshoz. A lapockát szabadon hagyó pántok megfelelő mozgásszabadságot biztosítanak.
Anyag Magas elasztán tartalmának és a poliészterszálak nagy feszességének köszönhetően az AQUARACE anyag vékony és könnyű, ugyanakkor kiválóan ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Mivel szövete vékony és vízlepergető, nagyon könnyen megszárad úszás után. Vízlepergető szövet: külső felszínén a víz apró buborékokba rendeződik, ezáltal gyorsítja a vízben történő mozgást, és szinte alig nedvesedik át.
AQUARACE technológia A versenyzőknek kifejlesztett AQUARACE úszóoverallok és úszónadrágok kiváló hidrodinamikai jellemzőikkel csökkentik a fáradtságérzetet a versenyek alatt, hozzájárulnak a sportoló teljesítményének fokozásához.
Az izomzat kompressziója Anyaga kiváló kompressziót biztosít. Magas elasztántartalmának köszönhetően rendkívül rugalmas. A piros megerősítő csíkok helyzete tovább növeli a kompressziót a hasfalon és a lábaknál. Különös gondot fordítottunk a szövet kidolgozására, mivel az izomzatra kompressziót kifejtő technikai anyagnak köszönhetően a vízben nő a penetrációs együttható csakúgy, mint a vér visszaáramlása, így optimális az energia felhasználása és csökken a fáradtságérzet.
Hőforrasztással illesztett A hőhegesztett varrások miatt laposak az illesztések, ezért a nadrág jobban rásimul a testre, jók a hidrodinamikai jellemzői.
A speciális illesztési technikával sikerült kiküszöbölni az egyenetlenségeket a nadrág felületén, így biztosított a vízszálas áramlás, és a közegellenállás minimálisra csökken.
Csúszásgátló pántok A derékrészre és a szárak végére helyezett rögzítőpánt megakadályozza a felgyűrődést. A nadrág így helyén marad és jól tart a vízbe ugrás és a fordulások során is, a lehető legnagyobb bőrfelületet fedi úszás közben és csökkenti a közegellenállást.
Összehasonlító jelölés a termékek környezetre gyakorolt hatásáról A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (pólók, nadrágok, hátizsákok stb. ). A Decathlon a környezetvédelmi jelölési folyamat önkéntes résztvevője. További információ: http://sustainability. decathlon. com/
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Fő anyag
53.00% Poliamid, 47.00% Elasztán
Elsődleges bélés
77.00% Poliamid, 23.00% Elasztán
Kezelési útmutató: Használat után tiszta vízben öblítse!.
mosás tippek
Kézzel mosandó
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE