Kényelem, ütéscsillapítás és tartósság.

ASICS GEL-SOLUT SPEED3 cipő

Intenzív teniszezéshez salakpályára, intenzív mozgású játékosoknak. A kék színű GEL SOLUTION SPEED nagyon könnyű és rugalmas cipő salakpályára. A legújabb Asics technológiával rendelkezik a nagyobb kényelem, könnyedség és tartósság érdekében.

 

Ref. : 8365409
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Kényelem Unievrzális cipőbelső, a legtöbb lábformához jól illeszkedik, talpának hajlása pedig nem fárasztja a lábat. Könnyű és rugalmas kialakításának köszönhetően egyszerű irányváltást és maximális kényelmet biztosít. Rendkívül rugalmas Flexion Fit felsőrésze egyszerre biztosít kényelmet és jó tartást.
Ütéscsillapítás A sarokrészen és az elülső részen található GEL rendszer ütéscsillapítást biztosít, és megkönnyíti az előre és oldalra irányuló mozgásokat. Az új Solyte anyagnak köszönhetően könnyebb az ütéscsillapítást biztosító és tartós közbülső talp, így a salakpálya egész területén könnyen mozoghat.
Kopásállóság Nagyon tartós AHAR+ gumi külső talp a kulcsfontosságú területeken, így még nagyobb ütéscsillapítást biztosít és még tartósabb. A cipő szövet és gumi ötvözete rendkívül hajlékony, légáteresztő és tartós felsőrésszel.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE