Az év terméke 2016-ban: kényelem és stabilitás!

ASICS GEL-DEDICATE teniszcipő

Közepes intenzitású helyváltoztatással járó, rendszeres teniszezéshez minden pályafelületre. A fekete ASICS GEL-DEDICATE férfi teniszcipő stabil tartást és kényelmes viseletet nyújt, a jó tartásról és ütéscsillapításról a közbülső talpban elhelyezett Gel rendszer gondoskodik.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8350719
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A Phylon közbülső talp erőteljes, ugyanakkor könnyed ütéscsillapítást nyújt. A mesh betétekkel kombinált műbőr felsőrész jó tartást, kényelmes és szellős viseletet biztosít sportolás közben. A cipő figyelemreméltó módon egyszerre biztosítja a jó tartást, csökkentve a boka kificamodásának kockázatát, és a szabad mozgást.
Ütéscsillapítás Az Asics GEL Cushioning rendszer kiváló ütéscsillapítást garantál, amihez rendkívüli tartás és stabilitás társul. A rendszer két szilikonpárnából áll, melyek a cipő belsejében elnyelik a talpat érő ütéseket, majd vízszintes irányban továbbítják azokat a közbülső talp más részei felé.
Enyhíti az ütéseket és lehetővé teszi a kényelmes előrehaladást. A V-alakban bordázott, ellenálló külső talp nem csíkozza a járófelületet és jól tapad bármiyen típusú pályán. A hajlékony és könnyű cipő követi a láb minden mozdulatát.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE