- Bluetooth - IPX4 vízhatlan - 8,5 óra üzemidő

AS600 Bluetooth fülhallgató

Bluetooth-os zenehallgatáshoz, edzés közben. Az online mikrofononnak köszönhetően egyszerűen fogadhatja hívásait mozgás, közlekedés közben is. Csatlakozzon vezeték nélkül, egyszerűen kompatibilis okostelefonjához az NFC technológia segítségével

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8385650
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az ideális edzőpartner A Bluetooth-szal felszerelt MDR-AS600BT fülhallgatóval az időjárási viszontagságok nem befolyásolják többé edzését! A sport ihlette a tervezését: stabilan tart, nem mozdul el a legintenzívebb és a leghosszabb edzések során sem! Az online mikrofononnak köszönhetően egyszerűen fogadhatja hívásait mozgás, közlekedés közben is. Vezeték nélkül, egyszerűen csatlakozhat egyes okostelefonokhoz az NFC technológia segítségével!
Tiszta, élő hang Merüljön el a dinamikus hangzásban minden egyes alkalommal, amikor edz! A beépített neodímium lemezek miatt a hangok tiszták, intenzívek, így a zenéi el fogják varázsolni.
Kétféleképpen is viselhető fülhallgató Kétféle módon viselhető (a nyakba vagy a fülbe téve), stabilan tart, nem mozdul el, kényelmes, bármilyen mozgásformánál.
Szabad mozgás Csatlakozzon vezeték nélkül zenelejátszójához vagy okostelefonjához! A Bluetooth kiváló, vezeték nélküli hangminőséget biztosít futás közben is.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE