Simple Tabs Example
=
X

Áruhitel

Miért érdemes áruhitelre vásárolnod?

Kedvező hitelbírálat esetén a terméket azonnal elviheted. A hitel összege 20 000 Ft-tól akár 1 000 000 Ft-ig terjedhet. Már munkáltatói igazolás nélkül is igényelheted. Többféle konstrukció közül választhatsz igényeid és lehetőségeid szerint. Akár önerő befizetése nélkül is vásárolhatsz. Kímélheted családi költségvetésed: a visszafizetést több hónapra is eloszthatod: 6-, 8-, 10-, 12-, 14-, 16-, 18-, 20-, 22-, 24 hónap futamidejű áruhitel* Nincs szükséged kezesre.További információk:


A hitel nem csak egy termékre igényelhető, a hitelösszeg több termék együttes vásárlásából is adódhat. Az áruhitelt saját erő befizetése nélkül igényelheted. Az ügyintézés áruházainkban zajlik, a hitelbírálat eredménye akár percek alatt kiderülhet. A hitelbírálati időablak: 9-18 óráig.
Tudj meg többet a hiteligénylés részleteiről! »
Letölthető dokumentumok
Kitöltési segédlet »

*A konstrukciók a kereskedelmi akciók függvényében változhatnak. Az aktuális ajánlatról, valamint a hiteligénylés részletes feltételeiről a hirdetményekből tájékozódhatsz, illetve az információs pultnál kaphatsz felvilágosítást.

**Munkáltatói igazolás helyett hozd magaddal utolsó havi bankszámlakivonatod, mely a hiteligénylő nevére és tartózkodási címére szól, és tartalmazza az utolsó havi munkabér átutalást.