Simple Tabs Example
=
X

Áruhitel

Vásárolj áruhitelre, megéri!

Az ONEY áruhitel minden magyarországi Decathlon áruházban elérhető, legyél az ország bármely pontján. Legyen szó kerékpárról, sífelszerelésről, futópadról, pingpong asztalról vagy bármely egyéb sporteszközről, áruhitellel könnyen és gyorsan hazaviheted a kiszemelt terméked.

Pozitív hitelbírálat esetén a kiválasztott terméket már viheted is, ezt követően pedig az előre meghatározott havi részletekben szükséges törlesztened a vételárát. Az ONEY áruhitel forint alapú, fix kamatozású, így a havi törlesztőrészlet garantáltan nem változik a futamidő alatt.


Tudtad, hogy már munkáltatói igazolás nélkül is igényelheted? Ez esetben szükséged lesz azon bankszámla utolsó, három hónapnál nem régebbi kivonatára, amely a hiteligénylő munkaviszonyából származó jövedelmet, vagy nyugdíjat jogcímében is és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél saját nevére, vagy az ügyfél házastársával közös névre, illetve tartózkodási címére szól.

Ha megkímélnéd családi költségvetésed, megéri áruhitelre vásárolnod, hiszen a visszafizetést több hónapra is eloszthatod: 4-, 6-, 8-, 10-, 12-, hónap* közül választhatsz, így rugalmasan kiválaszthatod a neked megfelelőt.

Az ONEY áruhitellel igénybe vehető összeg 40 000 Ft-tól 400 000 Ft-ig terjedhet.*

Mi jó még az ONEY áruhitelében? Nem csak egy termékre igényelhető, a hitelösszeg több termék együttes vásárlásából is adódhat, így ha már tele a kosarad jobbnál jobb felszerelésekkel, könnyíts a fizetés terhein és oszd el részletekre azt! Az ügyintézés áruházainkban zajlik, a hitelbírálat eredménye rövid idő alatt kiderülhet, így hamar haza is vieheted megvásárolni kívánt termékeid. A hitelbírálati időablak hétfőtől szombatig tart, nyitvatartási időben,18 óráig, vasárnap a hitelbírálat szünetel.További információk:


A hitel nem csak egy termékre igényelhető, a hitelösszeg több termék együttes vásárlásából is adódhat.. Az ügyintézés áruházainkban zajlik, a hitelbírálat eredménye rövid idő alatt kiderülhet. A hitelbírálati időablak hétfőtől szombatig: nyitvatartási időben-18 óráig. Vasárnap nincs hitelbírálat.
Tudj meg többet a hiteligénylés részleteiről! »
Letölthető dokumentumok
Kitöltési segédlet »

*A konstrukciók a kereskedelmi akciók függvényében változhatnak. Az aktuális ajánlatról, valamint a hiteligénylés részletes feltételeiről a hirdetményekből tájékozódhatsz, illetve az információs pultnál kaphatsz felvilágosítást.
A THM 5,75% áruhitel konstrukció a Decathlon áruházakban vásárolt valamennyi termékre igényelhető, 44 990 Ft vételártól, 4, 6, 8, 10, 12 hónapos futamidővel, továbbá visszavonásig érvényes. Reprezentatív példa: Vételár: 444 444 Ft; Önrész: 44 444 Ft; Hitelösszeg: 400 000 Ft; Rögzített éves ügyleti kamat: 5,60%;Törlesztőrészlet: 34 353 Ft; Futamidő: 12 hónap; Törlesztőrészletek összege: 412 236 Ft; A fizetendő teljesösszeg (önrész nélkül): 412 236 Ft. THM: 5,75%. Az áruhitel részletes feltételeiről tájékozódjék a vonatkozó Hirdetményből. Jelen áruhitel az ONEY Magyarország Zrt. más akcióival nem vehető együttesen igénybe. A THM 5,75% áruhitel a Magyarország területén működő bármely Decathlon áruház által forgalmazott valamennyi termékre vonatkozik. A Tízpróba Magyarország Kft. (Decathlon) az ONEY Magyarország Zrt. függő közvetítőjeként jár el. A részletekről érdeklődjön a Decathlon áruházak információs pultjánál vagy tájékozódjék a www.oney.hu oldalon elérhető aktuális hirdetményekből!