Simple Tabs Example
=
X

Online rendelés áruházi, vagy raktári átvétele

ONLINE RENDELÉS ÁTVÉTELE Nálunk─ Click& Collect

Milyen termékre kérhetek áruházi átvételt?
Minden online megrendelt termék átvehető áruházainkban, vagy raktárunkban annak méretétől és súlyától függetlenül.

Milyen kiszállítási idővel számolhatok?
Hagyományos áruházi átvétel választásával leadott rendelésed néhány napon belül átveheted, áruházaink és raktárunk nyitvatartási idején belül. Bizonyos termékeinket európai raktárunkból kézbesítjük, ez esetben az időtáv akár 5 munkanappal is megnövekedhet.

A kiszállítás becsült idejéről a rendelési folyamat során a weboldalon előzetesen, a konkrét időpontról pedig e-mailben tájékoztatunk.

2 órás áruházi átvétel választása esetén, amennyiben amennyiben rendelésed 16:00 előtt került leadásra, még aznap, 2 óra elteltével átveheted a kiválasztott áruházban. A 16:00 után, vagy munkaszüneti napon leadott rendeléseket a következő munknapon veheted át, nyitvatartási időben.Átvevő pontjaink

Egyéb tudnivalók

  • Az áruházi és raktári átvétellel történő rendelések esetén csak online bankkártyás fizetést fogadunk el, amennyiben rendelkezel promóciós kóddal, vagy e-kuponnal, fizetéskor ezeket is tudod használni. Az átvételkor történő fizetésre nincs lehetőség.
  • Az áruházi átvétel minden esetben ingyenes.
  • A csomag a megérkezést követő 7 napon belül vehető át áruházaink nyitvatartási idején belül. A megérkezés időpontjáról e-mailben tájékoztatunk.
  • Az átvétel során add meg kollégáinknak a rendelést leadó nevét és a rendelésszámot!


Raktárunk nyitva tartási ideje: hétfőtől- vasárnapig 6:30-21:30
Cím: DELOGIST Kft. 3000 Hatvan, Sport utca 2.