Könnyű és strapabíró!

Tenisz, Squash, Tollaslabda Tenisz, Squash, Tollaslabda - ARTENGO TS990 M teniszcipő ARTENGO - Ütős sportok - ARTENGO
/common/3Dpictures/a/ab4d982126494ee4b771fccb32d95822.zip/index.html
Tenisz, Squash, Tollaslabda

TS990 fekete-sárga színű férfi teniszcipő ARTENGO

ARTENGO
intenzíven teniszezőknek, gyors mozgáshoz, bármilyen pályára. Strapabíró RUBLAST gumi talppal és kizárólag a kopásnak kitett részeknél elhelyezett megerősítésekkel készült cipő a tartós használat és a kis súly érdekében.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 14 990Ft %

Minimum 14 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8351399
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Kényelem Könnyű cipő: 355 g. 3D mesh szövetből készült felsőrész (puha burkolat a felsőrész egészén a nagyobb kényelem és a jobb szellőzés érdekében) + memóriahab a bokánál. Nagyon kényelmes nyelv a sűrű és puha szivacsnak köszönhetően.
Ütéscsillapítás Préselt-öntött EVA habszivacs közbülső talp és "diapad 3" betét a saroknál a tartós ütéscsillapítás érdekében. In'Up betét a cipő orránál a dinamikusabb ütéscsillapítás érdekében.
PU és EVA tisztasági talpbetét a tartósság és a kisebb súly érdekében.
Tartósság RUBLAST gumi talp megerősítésekkel a kopásnak leginkább kitett részeken. PU megerősítések a nagyujjnál és a cipő belső részénél, így az jobban ellenáll a rendszeres igénybevételnek, még gyakori csúszások esetén is.
A talp tartóssága: 4 csillagos.
Felsőrész strapabírása: 5 csillagos.
A "kényelem" teszt értékelő csillagai A terméket véletlenszerűen kiválasztott teniszezők tesztelték anélkül, hogy ismerték volna a cipő márkáját. A kényelmet egy 0 és 20 közötti skála segítségével minősítették, figyelembe véve a cipő tartását és puhaságát.
Ütéscsillapításra vonatkozó tesztek A cipőket laboratóriumban, szabványos gépen tesztelik, amely az ütések hatását teszteli a cipő sarkán, 8 kg súlyú ütésgeneráló eszköz segítségével. Minél nagyobb a gyorsulás, annál nagyobb a testet érő ütés.
Kopásállóságra vonatkozó tesztek A cipőket laboratóriumban tesztelték egy olyan speciális géppel, amely reprodukálja a cipőt ért kopást játék közben a saroknál, a láb orr-részénél, a nagyujj felett és a láb belső részénél. Minél több ciklus szükséges a cipő elhasználódásához, annál magasabb tartóssági osztályzatot kap.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Nicolas Escudé, az ATP világranglistán 17. helyezést elért versenyző, mint az Artengo technikai partnere, valamint számos más magasan kvalifikált játékos.
Szakértőnk ajánlása A teniszpályára kerülés előtt cipőinknek több teszten is át kell esniük: laboratóriumban és terepen. Laboratóriumi tesztekkel ellenőriztük a következőket: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállósága, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok jelenléte, UV-állóság, a talp és a szár összetevőinek kopásállósága, gyorsított elhasználódás. A terepen végzett tesztek során teniszpályán, valós körülmények között próbáljuk ki a termékeinket.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE