Könnyű és strapabíró!

Tenisz, Squash, Tollaslabda Tenisz, Squash, Tollaslabda - ARTENGO TS990 CLAY teniszcipő ARTENGO - Ütős sportok - ARTENGO
/common/3Dpictures/a/99276f92c36f4a5abb330cb2f4a7cd3b.zip/index.html
Tenisz, Squash, Tollaslabda

TS990 CLAY férfi teniszcipő ARTENGO

ARTENGO
Intenzív helyváltoztatással járó teniszezéshez salakpályára. Kifejezetten salakos pályára kialakított speciális RUBLAST gumitalp és megerősítések a száron a leginkább igénybe vett területeken a tartós használat és a könnyű viselet biztosításához.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 14 990Ft %

Minimum 14 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Érdeklődjön áruházainkban

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás:
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8351398
TERMÉKELŐNYÖK
Kényelem Mesh 3D felsőrész és memória habszivacs a bokánál.
Ütéscsillapítás EVA közbülső talp és "Diapad 3" sarokbetét a tartós ütéscsillapításhoz.
Kopásállóság RUBLAST gumitalp megerősítésekkel a kopásnak leginkább kitett részeken.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Kényelem Könnyű cipő: 355 g. 3D mesh szövetből készült felsőrész (puha burkolat a felsőrész egészén a nagyobb kényelem és a jobb szellőzés érdekében) + memóriahab a bokánál. Nagyon kényelmes nyelv a sűrű és puha szivacsnak köszönhetően.
Ütéscsillapítás Préselt-öntött EVA habszivacs közbülső talp és "diapad 3" betét a saroknál a tartós ütéscsillapításhoz. In'Up betét a cipő orránál a dinamikusabb ütéscsillapítás érdekében.
PU és EVA tisztasági talpbetét a tartósság és a kisebb súly érdekében.
Tartósság Salakos pályára kialakított speciális RUBLAST gumitalp, megerősítések a kopásnak leginkább kitett részeken. PU megerősítések a nagyujjnál és a cipő belső részén, így az jobban ellenáll a rendszeres igénybevételnek, még gyakori csúszások esetén is.
A talp tartóssága: 4 csillagos. Felsőrész strapabírása: 5 csillagos.
A "kényelem" teszt értékelő csillagai A terméket véletlenszerűen kiválasztott teniszezők tesztelték anélkül, hogy ismerték volna a cipő márkáját. A kényelmet egy 0 és 20 közötti skála segítségével minősítették, figyelembe véve a cipő tartását és puhaságát.
Ütéscsillapításra vonatkozó tesztek A cipőket laboratóriumban, szabványos gépen tesztelik, amely az ütések hatását teszteli a cipő sarkán, 8 kg súlyú ütésgeneráló eszköz segítségével. Minél nagyobb a gyorsulás, annál nagyobb a testet érő ütés.
Kopásállóságra vonatkozó tesztek A cipőket laboratóriumban tesztelték egy olyan speciális géppel, amely reprodukálja a cipőt ért kopást játék közben a saroknál, a láb orr-részénél, a nagyujj felett és a láb belső részénél. Minél több ciklus szükséges a cipő elhasználódásához, annál magasabb tartóssági osztályzatot kap.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Felsőrész
50.0% Poliészter, 50.0% Poliuretán
Talp
10.0% Hőre lágyuló poliuretán, 50.0% Gumi, 40.0% Etilén-vinil-acetát (EVA)
Kezelési útmutató: Mosógépben nem mosható. Puha szőrű kefével enyhén szappanos vízben tisztítható. Szárítógép használata tilos.
Tárolás Száraz, UV sugárzástól védett helyen tárolja.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Technikai partnerünk, Nicolas Escudé, egykori n° 17-es ATP játékos az Artengonál.
Szakértőnk ajánlása A teniszpályára kerülés előtt cipőinknek több teszten is át kell esniük: laboratóriumban és terepen. Laboratóriumi tesztekkel ellenőriztük a következőket: fűző és fűzőlyukak szakítószilárdsága, ragasztás tartóssága, mérgező anyagok kiszűrése, UV-sugárzással szembeni ellenállás, talp és felsőrész kopásállósága, gyorsított elhasználódás. A terepen végzett tesztek során teniszpályán, valós körülmények között próbáljuk ki a termékeinket.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE