Maximális kényelem és ütéscsillapítás!

Tenisz, Squash, Tollaslabda Tenisz, Squash, Tollaslabda - ARTENGO TS860 teniszcipő ARTENGO - Ütős sportok - ARTENGO
/common/3Dpictures/a/e8c2fda12b4549699e7c36df1fbd94dc.zip/index.html
Tenisz, Squash, Tollaslabda

TS860 férfi teniszcipő, királykék ARTENGO

ARTENGO
Normál intenzitású RENDSZERES TENISZEZÉSHEZ minden pályafelületre. A speciális belsőcipő maximális kényelmet biztosít játék közben. Ez a nagyon könnyű és puha cipő hatékonyan csillapítja az ütéseket, így kényelmesebb játékot biztosít.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 9 790Ft 8 %

Minimum 8 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/04/19 Részére

** Ettől 2016/04/19 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/04/19 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/04/19 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/04/19 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8324967
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Kényelem Nagyon könnyű, csupán 322 g! Puha talpa tökéletesen követi lábfeje mozgását, a bokánál speciálisan kialakított belsőcipő pedig rendkívüli kényelmet nyújt erőfeszítés közben.
Ütéscsillapítás A jobb ütéscsillapítás érdekében közbülső talpa injektált EVA habszivaccsal készült. Az injektált EVA olyan habszivacs, mely javítja a cipő ütéscsillapító képességét és növeli a cipő kopásállóságát is.
Tartósság Vastag gumitalpa növeli a cipő tartósságát a kopásnak leginkább kitett részeken is.

Talp strapabírása: 3 csillagos. Felsőrész strapabírása: 3 csillagos.
"Kényelem" teszt A terméket véletlenszerűen kiválasztott teniszezők tesztelték anélkül, hogy ismerték volna a cipő márkáját. A kényelmet egy 0 és 20 közötti skála segítségével minősítették, figyelembe véve a cipő tartását és puhaságát.
Ütéscsillapításra vonatkozó tesztek A cipőket laboratóriumban, szabványos gépen tesztelik, amely az ütések hatását teszteli a cipő sarkán, 8 kg súlyú ütésgeneráló eszköz segítségével. Minél nagyobb a gyorsulás, annál nagyobb a testet érő ütés.
Kopásállóságra vonatkozó tesztek A cipőket laboratóriumban tesztelték egy olyan speciális géppel, amely reprodukálja a cipőt ért kopást játék közben a saroknál, a láb orr-részénél, a nagyujj felett és a láb belső részénél. Minél több ciklus szükséges a cipő elhasználódásához, annál magasabb tartóssági osztályzatot kap.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Laboratóriumi tesztekkel ellenőriztük a következőket: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállása, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok kiszűrése, UV-állóság, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállósága, gyors elhasználódás megelőzése. A terepen végzett tesztek során teniszpályán, valós körülmények között próbáljuk ki a cipőket.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE