Sokoldalúság és rezgéscsökkentés.

ARTENGO TR860 teniszütő

Rendszeres teniszezéshez egyesületeknek, haladó szintű játékosok számára kényelmes, erőteljes és kezelhetőséget biztosít. Erőteljes és toleráns teniszütő optimális rezgéscsillapítással. Kifejlesztésében Nicolas Escude az ATP ranglista 17. helyezett játékosa is közreműködött.

Szín : KÉK / FEHÉR

 

Ref. : 8324700
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Súly Mivel súlya 290 g, kiváló ütéserőt biztosít játék közben.
Támpontok: - kevesebb mint 260 gramm: könnyű ütők a kényelem és a kezelhetőség érdekében.
- 260 - 295 gramm: klasszikus ütők (intermedier) a sokoldalúságért.
- 300 - 315 gramm: megfelelő technikai alapokkal rendelkező versenyzőknek készült ütők, nagyobb erőt és pontosságot biztosítanak az ütéseknek.
- 315 gramm: magas szintű versenyzőknek készült ütők, nagy erejű ütéseket biztosítanak.
SOFT FEEL technológia A kutatási és fejlesztési központunkkal együttműködve kifejlesztett SOFT FEEL kialakítás (11% BALSAFA (fa) összetétel) az ütőt a labdával való érintkezéskor érő rezgéseket hatékonyan nyeli el. Fokozottan kényelmes és csökkenti a rezgéseket.
Egyensúly A TR560 modell 32,5 cm-es nyelének egyensúlya kezelhetőséget és sokoldalúságot biztosít. Így könnyebb az ütőt a levegőben mozgatni, és a labdát a megfelelő ívvel elütni.
RA A 70-as merevségi érték jelentősen javítja az ütő erejét. Merev ütő, amely nagyobb stabilitást biztosít az ütéseknél, így jobb a kontroll és a pontosság is.
Minél merevebb az ütő váza, annál rövidebb az érintkezési idő, így kisebb a kontroll, viszont nagyobb az ütés ereje.
A következő kritériumok vehetők figyelembe:
Merev keret: > 64 – 66 Ra
Hajlékony keret: < 64 – 66 Ra.
Ütőfelület A TR560 teniszűtő húrfelülete (645 cm²) megfelelően nagy és kényelmes felületet nyújt a labda elütéséhez. Így a középpont elvétése könnyebben elnézhető a pontosság kárára. Az ütő toleranciája tehát nagyobb.
További információk az ütőfelületek méreteiről: - Midsize – kis ütőfelület: < 625 cm²
- Mid plus – szabványos ütőfelület: 626 - 677 cm²
- Oversize – nagy ütőfelület: 678 – 742 cm²
- Super oversize – nagyon nagy ütőfelület: > 742 cm²
Inercia A keretre jellemző 290-es tehetetlenségi index kedvez az erőteljesen gyorsuló, pontos ütéseknek és megakadályozza a keret deformálódását.
További információk az inerciáról: Minél magasabb az inercia értéke, annál nehezebb kezelni az ütőt, ugyanakkor annál erősebb ütések adhatók vele.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A terméket mérnökeink és technikai partnereink, Nicolas Escude, az ATP világranglistán 17. és Jerome Haehnel 78. helyen szereplő versenyzők tesztelték és hagyták jóvá.
Szakértőnk ajánlása Államilag elismert teniszklubok és technikai partnereink több mint 100 órán keresztül tesztelték a terméket technikai központjainkban. A TR680-as modellt a kereskedelmi forgalomban lévő legkiválóbb termékekkel összehasonlítva tesztelték. A teljesítmény, a kényelem és a labdakezelés előtérbe helyezésével tesztelték a modellt.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE